Kreta

Resan till Kreta började alldeles för tidigt på morgonen, klockan 2.30 ringde klockan efter några få timmars sömn... Men hur sjukt är det inte, när man ska upp till jobbet är det riktigt tungt att gå upp vid 6.30, men när man ska ut och flyga så kommer man upp ur sängen samma sekund som klockan börjar ringa?! Älskar ju att resa och räknar ju ner dagar, veckor, månader, till nästa resa (Teneriffa på julafton och Afrika den 11 januari).
 
Hur som helst, Fias mamma var så snäll att hon körde oss till flygplatsen vid 3.40. Väl framme blev det först lunch, och sen lite strandhäng. Härligt! Älskade både poolen och stranden här i Rethymnon. Stranden är så himla lång och bred, blir aldrig full och finns alltid gott om plats (både med parasol/solstolar och egen plats i sanden). I Makarska (Kroatien) och Budva (Montenegro) var det inte riktigt så, där fick man mest trängas på stranden tyvärr..
 
Högst upp på vårt hotell var det en takterass med pool. Inte så stort, men alltid lediga solstolar och lugnt. De flesta dagarna spenderade vi uppe på taket vid poolen, bara tog det lugnt, sola, bada, läste.. 
 
 
apollo - charter - crete - greece - grekland - kreta - resa - rethymnon - semester