En plats på landet

Sitter och tittar på En plats på landet på teven. Tycker det är så intressant att dom så ofta visar motsatsen mot vad köparna vill ha. I dagens avsnitt är det ett par som ville ha ett modernt hus, ljust, stora ytor, stort kök, osv. Och så det första huset dom får se - en ombyggd lada med "mysiga" rum och gammaldags lantlig stil. Hur tänkte dom där? 

Idag har varit en fixardag för mig. Upp vid halvnio, frukost framför teven och sen cyklade jag bort till Blomsterlandet och köpte lite grejer till jobbet. Träffade två olika Carina's som jag känner. Alla ute idag eller? Haha. Hem, lunch och sen cyklade jag iväg till Stinsen. Köpte lite belysning till balkongen och mat på Clas ohlsson. 

Resten av eftermiddagen har spenderats på balkongen i solen, så himla skönt! Satt ute i shorts och linne i typ 3-4 timmar! Läste lite i utbildningsbok till jobbet å bara njöt av 25 graders värme. 

In vid sjutiden, laga middag (lövbiff med potatis å morötter i ugn med beasås) och sen äta framför teven med lite choklad till efterrätt. Gottis! Valborg och Color run

Woop woop! Den 22 maj kör jag, Sofia och Jennifer The Color Run här i Stockholm! Sprang (gick) ju Color me rad förra året (samma sak), och var så kul! Så taggad å göra det igen! :)
 
bild från förra året
 
 
Igår, Valborg, hängde Fia här. Vi gjorde go'middag (fläskfilé med ugnsrostad potatis, sötpotatis och morötter och med beasås till det) med lite vin och kladdkakemuffins med glass/frosting till efterrätt! Hängde här hemma hos mig och åt gott, pratade massor och såg Harry Potter som gick på teven.
 
 
 

Idag vaknade vi runt nio och åt lite frukost innan Fia åkte hemåt igen. Då passade jag på att bädda rent i sängen, tvätta lite och ta en promenad upp till Bögs gård. Så himla mysigt att gå dit. Dock var lammen tyvärr instängda då de har fått nån slags ögoninfektion... Men söta små kalvar, grisar, höns å hästar fanns ute iallafall :) Köpte mig en glass där då också i solen medans jag kollade alla djuren.
 
 
5k - bögs gård - color me rad - color run - frosting - glass - kalv - kladdkakemuffins - lamm - middag - promenad - sol - springa - träning - valborg - vän - värme