typiskt sopbilar..

image

 

Nej kära sopbil, jag gillar inte att du står ivägen för mig när jag ska dela ut post..

jobb

Daisy.

Gokväll på er! Känner att bloggen inte varit den roligaste de senaste dagarna, haha. Jag ska gå och lägga mig vilken sekund som helst, men tänkte slänga in några bilder på lilla Daisy å pigga upp bloggen lite Haha. Har förresten glott på Vampire Diaries säsong 2, avsnitt 2, nu under kvällen. Hehe. Sorry Malin, men jag kan inte hålla mig! Säsong två är så galet bra!

Jag cyklade förresten inte upp till Coop förut, jag cyklade bara ner till Ica och köpte lite nödvändigt. Får åka förbi Coop en annan dag då jag har lite mer ork i kroppen!

 

 

 

 

 

 

 

Shit vilket tid det tog att ladda upp dessa bilder! Men till slut så.. Lilla Söta Älskade Daisy! Hon tycker om att rulla på ryggen, att sitta på konstiga sätt och att sova i små utrymmen! Haha.

Magaluf!

Den 20 augusti drar jag, Jennifer och Sofie till Magaluf i en vecka!  Vi ska på på detta hotell:

 

Hm Martinique Magalluf, så heter hotellet. Det ska bli så sjukt härligt att få komma iväg en vecka till solen! Vi har All inclusive på hotellet, vilket betyder att vi får gratis frukost, lunch och middag. Vi har även gratis dricka och snacks, aktiviteter, underhållning å massor. Det kommer bli sjuukt najs! 

bad - flyga - hav - hm martinique magalluf - hotell - magaluf - mallorca - party - pool - resa - semester - sol - sommar