Weekend

Nu är ännu en (liten mini)resa inbokad! :) Nästa helg åker jag direkt efter jobbet ner till Linköping där jag bor hos Annie i över helgen. Sen på söndag åker jag hem med ett stopp i Norrköping för lite brunch/lunch/middag hemma hos kusse och lilla guddottern. Var ett bra tag sen jag träffade dom allihopa! Ska bli så kul att träffa alla igen :) 
 
 
gudbarn - guddotter - kusin - linköping - norrköping - resa - resor - train - tåg - weekend

Koh Samui, Thailand

Nu är det bokat och klart! I slutet av januari nästa år åker jag tillbaka till Koh Samui i Thailand med föräldrarna! Har ju gjort en del resor nu med föräldrarna, men är ju inga som kan åka när jag vill! Haha. Men det går toppen att resa med mampap, gjort det så många gånger nu. Vi åker tillbaka till Chaweng Beach där vi var i juni 2013. Ska bli skönt att få komma iväg till värmen sådär mitt i vintern :)
 
Chaweng Cove Beach Resort
asia - asien - chaweng - chaweng beach - chaweng cove beach resort - koh samui - resa - thai airways - thailand - travel

Kroatien

Den 23 juli går flyget mot Kroatien! Ska bli så härligt att åka iväg i sommar och se lite nytt och förhoppningsvis få lite sol och värme :) Jag åker med Fia och Jennifer, ska bli så kul! Vi kommer först spendera en vecka ute på ön Brac på hotellen Villa Dzamonja. och sen en vecka i Makarska, Makarska rivieran, på hotell Meteor.
 
 
croatia - kroatien - resa - sol - sommar - travel