så kul

fan, vad kul vi hade det i helgen natta!!! :D  och du, filmen ÄR faktiskt LÄSKIG!! hahahaha :D   du, som alla andra ;) , bara garva åt mig...hehhehehe! skulle vi se The Grugde 2 på torsdag/fredag eller???   tänk om inte jag klarar av det dåra?? hahahah ;) :P   jag kommer fan missa hela filmen..den med, precis som med ettan och med When a stranger calls...hahahahahahhahahaha
det ska bli så himla kul att sova hos dig nu i veckan :D   *längtar*  :) :) :)   kanske trillar jag av stolen hos dig med?? hhahahaha ;) :P   så kan ni vara några fler som kan garva åt mig :D hahahaha
syns då! pussar :)

 

--------------------------------------------------------------------------

gud, vilken fin dikt   :) :) :)

Första gången jag såg dig,
började mitt hjärta genast slå snabbare.
Ditt leende fick mitt hjärta att smälta,
smälta, som en isbit i solen.
Du var en frisk vind som blåste in i mitt liv,
och jag var lövet som var på väg att falla,
men du fångade mig.

Du är min dröm som alltid finns där inom mig,
den dröm jag drömmer natt och dag,
att det någon dag blir du och jag.

Jag önskar att min dröm slår in, drömmen,
att du ser på mig en dag som jag ser på dig.
Varje gång jag ser dig fylls jag med kärlek.
Kinderna rodnar, hjärtat slår volter,
och läpparna ler.
När livet känns svårt tänker jag tillbaka,
på hur det var den dag jag såg dig sist.

 --------------------------------------------------------------------------

näe, nu måste jag gå å sova :)
puss puss, gonatt :)   HejdÅ!
~terese

heej

Hejsan allihopa =)

Den här veckan har vi haft tre prov, och vi har ett till imorgon.. Engelskaprov i måndags, Samhällskunskaps-prov & Engelskaprov igår och Naturkunskap imorgon. Usch! Prov är verkligen inte kul..
Men annars är allt bara bra :)  Allt rullar på i skolan och jag pratar med dom från mista lite då och då.  =)

Imorgon ska bli skön. =)  Jag börjar 10.25, då har jag prov. Sen har jag Svenska, sen lunch och sist Engelska =)  Så jag slutar 14.50 imorgon. Jag tror jag ska till Kista Galleria, med mamma. Jag har hittat en grymt snygg tröja på Gina Tricot som jag vill ha, eller två tröjor. ;)  Men jag hade inte tillräckligt med pengar när jag hittade dom, men imorgon kommer mitt barnbidrag. Så då har jag råd. =)
Och sen är det lov! =D  Det ska bli så himla skönt!!! =D
Under lovet ska jag bland annat plantera om några blommor, städa rummet, gratta mina kusiner, sova hos Nathalie och Thette, och sen ska dom sova hos mig :)  Sen på onsdagen ska jag hem till Anna på Halloween fest :)  Jag har inte träffat dom (som ska komma) på jättelänge! Så det ska bli kul att se dom igen. :)  Sen ska jag sticka på min halsduk som jag har börjat på. Jag hoppas jag hinner bli klar under lovet... Jag tror jag ska börja om och göra den lite smalare, den är lite för bred nu tycker jag.

OooO!! Jag längtar så mycket till lovet! =D  Det ska bli så kul!

Nej, men nu ska jag gå. Ska kolla lite på Playahead och sen ska jag börja om på min stickning och äta fruktsallad & sockerkaka, och kolla lite på TV och bara ta det lugnt. Och plugga lite mer Naturkunskap såklart ;)

Hörs! HejdÅ!
Pussar och Kramar
~terese

<3

Sommaren 06 <3
-Oförglömlig

Ni som är bäst helt enkelt   <3
Izabella
Nathalie
Therese
Ida
Thette
Marcus
Tony
Eric
Niklas
Niklas
- älskar er så mkt

Sommaren 2006, med er på Mista, är en sommar jag aldrig kommer glömma. Jag vet inte hur jag skulle överleva utan er. Det går inte en dag utan att jag tänker på er.
Den här sommaren missade jag fem veckor av sommarlovet i Waxholm. När jag var i England i tre veckor och när jag var på Gotland och Öland i två veckor. Dom fem veckorna var helt underbara. Jag hade så kul. Men, på något sätt känns det som om jag inte är hel utan er. Ni är mitt allt. Ni har en stor plats i mitt hjärta och ni kommer alltid att ha. Det är med er jag mår som bäst. Det är med er jag är mig själv och har så roligt man kan ha.
Det är ni som fick mig att klara mig igenom mellan- och högstadiet. Det är er jag tänker på i veckorna och på vintern. Ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig. Hur mycket ni har betytt för mig genom hela mitt liv. Hur mycket jag saknar er när jag inte är med er.
Jag kommer alltid att minnas er, tack för att ni finns.
Älskar er så mycket. <3