Big update

Ojojoj! Nu har det gått en hel vecka sedan jag senast uppdaterade något här haha. Men kan väl säga att alltför mkt inte hänt hehe. I måndags så var jag helt ledig, åkte till Posten och tömde mitt skåp där, sen till mammas jobb och fikade där, hem, osv. Vet inte om nåt mer spännande hände hehe. 
 
Sen tisdag-fredag jobbade jag! Min första vecka på mitt nya jobb :) Första veckan har gått bra! Känns lite smått konstigt att inte ha ett "mål" eller "slutdatum" så att säga.. Efter nian var det gymnasiet. . Sen DSV, där jag hoppade av efter ett år. Sen 3,5 år på Södertörn. Och nu senast ett år i USA som Au Pair. Sen har ju livet bara varit... jaa.. ett frågetecken! Vad ska jag göra nu då? Och så fick jag fast tjänst. Nu ska jag bara jobba där. Tillsvidare. Har liksom inget "mål" eller "slutdatum" att se fram emot då något nytt och spännande händer. Ska jag vara ärligt har jag nog alltid, i alla år, haft lite ångest över "resten av livet". Nu börjar det liksom. Fast tjänst - check! Sen då? Hitta någon? Hitta bostad? osv. osv. Får se vart livet leder nu! Gillar inte att inte veta vad som komma skall. Har alltid haft en framtidsplan, ett mål, vetat vad jag ska göra. Nu vet jag ingenting. 
 
Men om en vecka, dvs. nästa söndag så får jag iallafall en paus från vardagen och förhoppningsvis kan jag bara slappna av och försöka att inte tänka på nånting här hemma då. Hänger ju i Dominikanska republiken 1-17 mars! Så härligt!
 
Imorn, måndag, blir en väääldigt lång jobbdag... 7-17.30. Öppnar med hon som jag går dubbelt med för tillfället, sen jobb hela dagen lång, och så är det typ APT eller såna grejer i slutet av dagen. Får se!
Så nu är det dags att sova. Annars kommer jag vara väldigt trött imorn!

Söndag 15/2

Idag försökte jag sova så länge jag kunde, hehe. Behöver ju ett gäng timmars sömn nu! Men tog mig upp runt tio iallafall. Gjorde mig iordning och sen vid halvtolv kom Nettan, Joel och lilla Nova förbi på besök! Mamma hade fixat hem en drös med fika haha. Prat, fika, bebisgos, osv. Så mysigt med alla bebisar alla fått! Haha. Lycklig Tess. Och så härligt med att inte ha plugg att göra och kunna träffa alla hela tiden! Haha. 
 
Sen vid tvåtiden åkte våra gäster vidare och så även vi. Jag och mampap åkte på släktkalas och fikade vidare en sväng innan vi åkte hemåt igen för dagen. Middag, TV-tittande och nu är det väl snart dags att sova. Imorn är det massa fixande som måste göras!

Lördag 14/2

Alla hjärtans dag idag! Jag har ju firat nåt så enomt mycket! Haha, eller inte. Nej men min dag har varit toppen! :) Började med att jag och mamma åkte iväg till Stinsen för att handla lite grejer, jag behövde varma, bra skor till förskolan ju. Så köpte det! Och en kalender. Och så lunchade vi, osv. Sen hemåt och snabbt iväg igen för min del. Mötte upp Malin på Söder där vi satte oss på ett fik i fyra(!!) timmar och pratade på. Tiden bara flög iväg! Haha. Hade vi haft mer tid hade vi nog kunnat sitta där i några timmar till. Så härligt att ses igen efter att inte ha setts på typ 14 månader?! Fick en sån himla fin liten alla hjärtans dag present av henne också :) Tack Malin! <3
 
 
 
Sen vid 18-tiden powerwalkade jag till tåget men samma sekunde jag kom ner på perrongen så rullade tåget iväg... Suck. Bara att vänta 15 minuter på nästa tåg. Ända sedan jag kom hem från USA så har jag varit på sekunden till varenda tåg inne i stan?! 
 
Anyway. Hem, däckade i soffan med mina middagsrester och några timmars TV-tittande haha. Har haft en dag sen jag kom hem då jag bara tagit det lugnt, så denna kväll behövdes! Såg Melodifestivalen, ett avsnitt Vampire Diaries, ett avsnitt Pretty Little Liars, två avsnitt The Originals, ett avsnitt Chasing Life... Haha, tror det var allt! Sen kom jag inte i säng förens vid halvtvå nångång....