Possibility

 

Jag var tvungen att lägga upp en till låt innan jag somnar. Den här är också enormt fin, jag älskar den. Den är så fin, men sorlig. Jag blir alldeles kär. Love it!

The CallBjuder på en otroligt fin låt nu på kvällen. Fastnade för den redan den första gången jag hörde den, har älskat låten sen dess. Det är låten som spelas i slutet av andra Narnia-filmen, sjukt fin låt iaf!

Nu har jag kommit igång litegrann med första inluppen.. Dock tror jag inte att det är nåt rätt i det, men det märker vi. Hoppas jag lyckas lösa den sen bara.. Suck :/
Nu tänkte jag iallafall sova, ska ju trots allt upp åtta imorn igen! Funderar ärligt på att skippa föreläsningen och se den hemma sen. Man hinner med mycket mer om man slipper åka till skolan och hem igen. Det tar över 3 timmar att åka till skolan och se föreläsningen, men tar bara 1,5 timme att se den hemma.. Hinner programmera i 1,5 timmar extra i sånna fall imorn! Bara jag går upp åtta imornbitti då och börjar plugga direkt. Well, we'll see!
Nu är det sovdags iallafall.
Ciao.

no new moon!

HAHA! Jag sitter och tittar på 2 and a half men, det är alltid lika roligt! Jag har sett det här avsnittet flera gånger förut, men det spelar ingen roll. Det är lika roligt ändå! Fast jag hade ju hellre suttit på bion och sett New Moon ikväll. Tjockis-David ska ju se den ikväll, AVUNDSJUK BIG TIME! Jag vill se den! Igen! Och igen! Den är så fiiin. Asså, haha! David och Jonte. DAVID OCH JONTE! Ska gå och se den. Jag trodde inte två killar ville se sån film på bio, lite gulliga dom är ändå.. Men muppar. Jag vill också!
Oh well, jag får nöja mig med Java på datorn och Bones på teven och en Brejk i handen. Brejk. Är. GOTT!