Hej från Mallorca!

Hallo dar hemma i Sverige! Har ni det bra? Jag har det superbra! 30+ och stralande sol varje dag. Vi har badat, solat, festat, atit, och bara tagit det lugnt har nere. Precis vad jag behovde sahar i slutat av sommaren! Jag har inte alla bokstaver som ni kanske marker. Men hoppas ni forstor anda ;) :P

Jag har hort att det ar regn/halvklart/sol och kring 20 grader hemma, hehe verkar som att vi akte ratt vecka pa sommaren! :)

Nu har jag bara 3 minuter och 20 sekunder kvar pa min tid har pa datorn, ska upp pa rummet och sova lite nu. Hare bra dar hemma i Sverige! :)
Vi ses pa lordag! ;)
Ciao.

på arlanda

Godmorgon! Nu har jag varit vaken i snart tre timmar. Det var tungt att gå upp 2.30 kan jag lova! Men nu sitter jag på Arlanda och väntar på att få kliva på planet. Jag, Jennifer och Sofie drar till Mallorca en vecka nu! :) hoppas bara att flygresan går bra! Klarar ju inte av tryckändringen när planet lyfter och landar. Börjar må sjukt illa av det.. Hare gött nu i veckan hörni, i regniga Sverige ;)

solros

kolla så fint min solros växer! :)

Idag var min sista jobbdag på posten för denna gång! :) Riktigt skönt kan jag lova! Och det var sjuuuukt mycket post idag, inte lika kul.. Men nu är det över :) Nu väntar jag bara på lönen! haha ;)

Efter jobbet idag så hjälpte jag mamma att bada hunden, sedan åkte vi och kollade på bilar. Nu är jag hemma och har käkat middag (onyttig pizza….) och väntar på att Fia ska hämta upp mig så ska vi till Kista! Vi ska på bio, se Baksmällan 2. Hoppas den är bra! Nån som sett den?