helgen

Heej, finns inte så mycket tid över till att blogga nu känns det som.. Massa plugg varje dag och den lilla fritid som finns försöker jag göra något med pojkvän/vänner.

I fredags var jag i Edsbergsparken, det var okej. Bra att Malin var där iaf, härlig pratstund! <3 Drog hem jättetidigt, typ nio.
Igår var jag med David på dagen och sen på kvällen var det lite filmkväll hos David med Jonte, Danne, Emma å Ems. Vi såg What Happens in Vegas, Fired Up, Allt Flyter och halva Watchmen. Somnade vid halvfyra och vaknade vid halvtolv. Idag har det varit chilldag, ska dock plugga nu resten av kvällen.. Imorgon börjar skolan vid två, skönt! Bara två timmar..
Puss

tisdag

Halloj! Det var ett tag sen jag bloggade nu, det går som det går med bloggandet.. Hur som helst! Idag var det skoldag nr 2! Det var bättre idag iallafall. Träffade Sussie också, som jag träffade på registreringen förra måndagen då vi upptäckte att vi skulle gå samma program. Skönt att ha någon iallafall! Haha.
Anyway, hade första föreläsningen idag.. Hjälp.. Kommer jag fatta nånting? Jag får ha pappa som STOR hjälp under kursens gång kan jag ju lova.. Och ett engelska-lexikon. Fatta, att om en månad exakt, den 25 september, så har jag en tenta på hela boken, som är 750 sidor och på engelska. HJÄLP!
Men men, nu ska jag flytta massa filer till externa hårddisken, eftersom jag troligen ska lämna in min dator på torsdag.. Den låter ju så mycket! Kommer ju störa hela klassen om jag har den med mig på föreläsningarna..

Naej, nu ska jag packa lite. Ska till David om cirka en timme. Och imorn fyller mamma år..
xoxo

skoldag nr. 1

Hey på er! Jag har nu kommit hem från första dagen på universitetet! (okej, kom hem för en timme sen typ..) Det var väl en helt ok dag, I guess. Jag hoppas dock att jag hittar lite roligare människor, vill ju lära känna nån! Får hoppas att man möter nån på grillningen imorn iallafall. Undra vart grillningen kommer vara? Det står typ ingenstans! 
Vi har fått (jättelätta) övningar som vi ska ha gjort innan nästa onsdag. Man kunde typ göra hälften av dom hemma, så resten får jag göra på torsdag i skolan.

Imorgon är det iallafall först Kursintroduktion mellan 9.00-9.45, och sen Föreläsning 1 mellan 10.00-11.45.. Sedan är det grillning mellan 16-20 och KTH-pub 20-sent..

Men nu ska jag äta lunch! Har bara ätit en halv macka och en banan idag.. Aaah! Hunger.. (har även ätit lite bilar, hihi)
xoxo