131030 - wednesday

Har visst inte uppdaterat här sen i måndags! Hur som.. igår jobbade jag bara hela dagen, var en riktigt bra dag på jobbet trots att det var tisdag och Mitt i Sollentuna-tidningen. Men lite post! :) Idag var jag ledig från jobbet, likaså resten av denna vecka! Dock var jag tvungen att gå och lägga mig vid ett och sov till halvtre idag på dagen.. Åt lunch vid tolv och en timme senare började jag må så enormt illa. Ingen aning om vad som hände, får somna i tid ikväll helt enkelt, haha. 
 
Snart får jag förresten börja med alla förberedelser inför Au Pair! På söndag är det den tredje november vilket betyder att jag på måndag kan beställa polisregisterutdrag, betala allt, skaffa kvitto till ambassaden med stämpel, osv. Så nästa vecka kan jag göra onlineansökan till Ambassaden :D Finally! Nu börjar det roliga. Dock är ju examensarbetet kvar.. Men om fyra veckor är det över. 

131028 - monday

Vakna, jobb, duscha, middag, träffa Fia. Där har ni min dag, haha! Jobbade 6.30-15.10 idag, lite små motgångar under dagen men bestämde mig för att förbli positiv och njuta av att få jobba istället för att plugga, haha. Så var en bra dag trots allt! Fick skjuts hem av mamma, hoppade in i duschen direkt när jag kom hem. Sen gjorde vi middag och åt. Strax därefter kom Fia över en sväng för lite fika och massa prat! 
 
Nu efteråt på kvällen har jag ätit två knäckebrödmackor och kollat på Dessertmästarna. Och nu ser vi på Too Cute på Animal Planet, såå söta hundvalpar! Sen sova! Jobb imorn igen..

131027 - sunday

Long day! Haha. Men, nu är även denna vecka slut och om exakt 14 veckor sover jag min sista natt här hemma på ett tag. 14 veckor, fattar ni?! :D Nu är det bara 14 veckor kvar tills jag åker till USA! Och det är mindre än 12 veckor kvar till sista tentan ska vara inlämnad och jag åker till Thailand. Det är bara typ 11 helger kvar jag har i Sverige?! 
 
Nu försvann jag iväg från ämnet.. tänkte ju skriva om dagen! Får bli lite kort, ska ju upp och jobba imorn! Börjar 6.30... Idag gick jag iallafall upp vid åtta, åt frukost, gjorde mig iordning, osv. Sen åkte vi mot Nacka, gick omkring lite i Nacka Forum innan vi gick till kusinerna. Både Amanda och Oscar har ju fyllt år, eller Oscar fyller nu i veckan dåra.. Så lite födelsedagsfirande och träffa släkten blev det! Om några få veckor träffar jag de flesta av dom igen, då är det dags att fira mig! Haha. Drog hem igen vid fyratiden, gjorde middag (lax i ugn med nån sås, ris, sallad och vitlöksbröd!) och sen däckade vi i soffan hela familjen. Blev nåt program om jättebläckfiskar, lite Americas Funniest home videos, osv. Nu måste jag sova, ska upp om 7 timmar och 45 minuter... Gonatt! :)
CC - USA - afv - americas funniest home videos - au pair - cultural care - dagar - fika - firande - flytta - födelsedag - kusin - nedräkning - san fran - san francisco - sf - släkt - thailand - veckor