101218

Godmorgon godmorgon! Eller, iof så är klockan halvett..

Idag vaknade jag halvelva och gick upp å käkade frukost! Sen dess har jag hunnit städa rummet och göra mig iordning. Men, det är lite läskigt, jag är jätteskakig i kroppen :S Ni skulle se mina händer, skakar som jag vet inte vad! Jag har jättesvårt att typ greppa saker ordenligt eller vad man säger, skakar bara. Svårt att skriva på datorn också kan jag lova..

Men men! Idag hade jag tänkt övningsköra, men helt ärligt så kör jag inte en meter förens jag slutat skaka.. Men skulle kanske spela lite Wii idag med en vän. Ikväll blir nog en lugn kväll, ska nämligen jobba imorn. Och varje dag fram till jul. Haha. Känns som att jag bor på posten numera, skulle kunna flytta in där! Men lönen i januari måste ju vara galet najs! Längtar tills dess kan jag lova. Bra med pengar inför alla utgifter inför körkortet. Fan bara halkbanan, teoriprov och uppkörning (å låna bil från körskolan på uppkörningen) går ju på 3145 kr! Galet dyrt! Sen lär jag ju behöva minst 10 körlektioner till.. Då blir det 7045 kr! Asså köpa 10 till, jag har ju 8 körlektioner redan uppbokade fram till 18 januari. Måste börja köra mycket mer med pappa också.. Fan jag ska ha mitt körkort innan mars! Måste måste!

jobbfredag

Godmorgon bloggen! Inatt har jag inte sovit mycket kan jag lova.. Satt ju uppe alldeles för sent och sedan blev jag väckt sju imorse av att mamma kom in med sin mobil och sa att jag skulle läsa. "Kan du fråga therese om hon kan komma till jobbet direkt? det är kaos". Jahapp tänkte jag, bara upp å hoppa då. Men jag drog inte till jobbet direkt, utan jag kommer dit tidigare än tänkt bara. Börjar ju egentligen fyra men drar dit vid ett-två nångång. Fram tills dess måste jag skriva tenta. Det flyter på ganska bra nu ändå! Så ska väl fortsätta plugga och sedan gå iväg till posten. Pengarna bara rullar in..haha. Så det blir väl inte så mycket bloggande idag heller..
Måste skriva vidare på tentan nu, skrivs mer senare nångång!
Ciao.

Gamla bloggar..

Vad gör jag fortfarande uppe?? Det undrar jag.. Borde egentligen redan sova så jag orkar upp imorn och skriva klart den där elaka tentan.

Sitter och kollar gamla blogginlägg.. Shiit vad länge jag bloggat ändå! Under jullovet, om jag får tid och har ork till det, kanske man kan köra en genomgång av sitt liv de senaste 4 åren? Ja hörni, den 1 mars 2006 bloggade jag för första gången.. har haft några bloggar genom åren!

Blogg nr 1: http://blog.bahnhof.se/wb967964 (1 mars 2006 - 6 januari 2007)
Blogg nr 2: http://www.therese90.blogg.se (6 januari 2007 - 5 november 2008)
Blogg nr 3: http://www.tarnans.blogg.se (25 oktober 2008 - 1 augusti 2009)
Blogg nr 4: http://www.metrobloggen.se/tarnans (1 augusti 2009 - 1 oktober 2009)
Blogg nr 5: http://www.bogartbianca.blogg.se (29 september 2009 - 13 nobember 2009)
Blogg nr 6: http://www.bianca.blogg.se (17 november 2009 - 24 augusti 2010)
Blogg nr 7: http://www.nattstad.se/biiancaa (21 augusti 2010 - 27 november 2010)
Blogg nr 8: tillbaka till http://www.bianca.blogg.se (27 november 2010 - nu)

Hjälp, det var fan många bloggar jag haft! Finns många gamla minnen där kan jag lova.. Knappt att jag vågar bläddra igenom allt. Det får bli en annan dag helt enkelt. För nu måste jag verkligen sova! Ska försöka vara lite duktig på att blogga imorn (A) Haha.
Ciao.