Härliga tisdag

Godkväll på er! Jag har haft en superbra dag! Hur underbar som helst! :) Började dagen med att städa iordning lite här hemma och så. Sedan vid ett-tiden så gick jag ner till Torparängen med Malin, David och Danne! Vi låg där och solade hela dagen, badade lite och spelade lite frisbee också. Najsigt värre! Och så lite Singoallakakor i väskan ;) Hehe. Vid femtiden var jag hemma och gjorde mest ingenting. Men sedan strax innan nio så åkte vi bort till Akalla och spelade lite volleyboll, skitkul! Jag, Malin, Danne, David och Emma var det.
Nu så har jag kommit hem, pratat lite med Sofia, duschat och gjort mig iordning. Sovdags nu alltså. Känner hur huvudvärken från dagen fortfarande sitter i litegrann..
Imorn är det stan med Malin som gäller på förmiddagen! Sedan bio med hela gänget, vi ska se Eclipse, woho! :D
Sovdags var det.. gonatt på er! :)
Ciao..

Hejsan på er! Gud vilken härlig dag det är...

dsc00122 (MMS)

Hejsan på er! Gud vilken härlig dag det är idag! Ligger på torparängen och solar och badar med malin, david och danne. Superhärligt! Äter kakor, solar, har kastat lite freesbee och tagit årets första dopp! Galet härligt! Nu ska jag sola vidare, hoppas ni har det bra!

--

Jag vet varför man lägger ner pengar på att köpa böcker trots att man bara tänker läsa dom en gång istället för att låna böckerna. För att böckerna ALDRIG finns på biblioteket! De böcker man vill ha är slut, hela tiden. Åkte till biblioteket med en lista på säkert 30 olika böcker, inte en enda fanns inne! Kul va? Fy fan.
Det och sen lite annat har nu gjort mig på pissigt humör. Kan inte ens lägga mig och sola. Pallar inte gå ner till torparängen själv och dessutom så har mamma, såklart, tagit cykeln till jobbet så kan inte cykla heller.
GAAAH. Nej, ska sluta skriva nu innan jag blir alltför sur.