30/9

Godmorgon godmorgon på er! Imorse blev jag väckt vid nio av att mamma ringde hem och sa att hunden ska ut vid nio.. Så det blev bara att flyga upp ur sängen, ta en dusch och gå ut med henne då! Och jag är så trött på alla dessa byggarbetare/flyttfolk som jämt hälsar på en och säger godmorgon och så. Visst, det är väl trevligt med lite glatt folk. Men när de börjar vissla och hålla på så önskar man inget mer än att de ska bli klara i vårat område och försvinna härifrån..

Till något positivare nu då! Haha, vi har ingen frukost hemma (bröd, yogurt) så det får bli pasta med köttfärssås nu till frukost, jag typ dör av hunger! Seen så måste jag plugga, måste läsa kapitel 1, 11 och 2.. Yeey. Börjar 15 idag och slutar 17, så ska nog klara det, hoppas jag..

Men för att hinna så måste jag logga nu! Hare gött, skriver mer sen. 
xoxo

29/9


den nya lekparken..

Halloj! Nu så har jag fått lite saker gjorda =) Dock har jag inte pluggat..inte bra! Men jag har iallafall fotat lekparken och skickat bilderna till pappa. Orkade inte vara hel-seriös när jag fotade, eftersom de inte bryr sig så jättemycket om hur bra bilderna är, och det var iskallt ute, och vi var ute med hunden..

Vi har förresten fått en inspelningsbar boxer nu, woho! Så om jag har föreläsning eller liknande, eller bara vill spela in något helt enkelt, så är det bara att trycka på en knapp och så finns den inspelad på teven sen, hihi. Fett glad jag blev! =)

Nu tänkte jag gå ner och lägga mig i soffan och vänta på Idol. Glass med chokladsås vore dock väldigt gott! Får se om jag orkar förflytta mig till Ica för att köpa det.. Fast jag skulle ju vara nyttig.. Hmm. Naej, får nog överleva utan. Eller inte. Haha.

 


Hejsan på er! Haft en bra tisdag? Min har faktiskt varit helt okej, trots att jag var tvungen att gå upp 7 imorse och hade köpt fel bok till kursen, så fick lägga ut 570 kr på en ny bok.. 
Enda föreläsningen idag handlade om System.. nånting om hur man gör om system, haha. Kommer inte ihåg vad det hette.
Efter det så mötte jag snabbt ut en av de nya medlemmarna i vår projektgrupp, woho, så nu vet jag vilka tre av de andra fyra är.

Direkt efter föreläsningen så köpte jag då den rätta boken, suck vad dyrt det är med böcker! Och sedan var det bara att åka hemmåt. Som vanligt så tajmar 179 med tåget.. (inte..). Så det var bara att sätta sig och vänta på att tåget efter skulle komma.

Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, funderar på att käka lite lunch och sedan fota lekparken. Vi har ju fått ny lekpark här i vårat bostadsrättsområde. Och pappa sitter ju i styrelsen och de vill ha en bild på nya lekparken på hemsidan. Bara att ge sig ut och fota!
Men efter det är det väl plugg som gäller.. Måste läsa igenom kapitel 1 och 11 idag, det är de två kapitlerna som föreläsningen igår och idag har handlat om. Bör väl läsa morgondagens kapitel också..

Yees, som ni märker så har jag lite att göra iallafall! Hare gött =)
xoxo

28/9

Hejsan på er! Haft en bra dag? Idag har jag varit i skolan en del och så blev det några inköp i Kista Galleria efteråt..
Skoldagen började med intro föreläsning till den nya kursen. Jag måste säga att det känns verkligen som att jag går en kurs för ett företags-program..inte IT.. Aja, det blir nog bra ändå!
Andra föreläsningen var den första riktiga föreläsningen i kursen, jag förstod inte så jättemycket.. Men det blir väl bättre när man börjat läsa boken och så! På tal om boken.. Jag upptäckte idag att jag köpt fel bok! FUCK! Det betyder att jag imorn måste lägga ut cirka 500 kr (igen) på att köpa den rätta boken.. Ska försöka sälja den andra boken (den som är fel) på Blocket eller liknande.. Intresserad? Boken heter iaf ”Business Driven Information Systems”..

Efter skolan så hamnade jag i Kista, på Kicks, länge. Mycket länge. Att välja en foundation är inte alltid lätt! Tänkte prova en ny, eftersom att min gamla håller på att ta slut. Det blev en mineralfoundation! Får se vad jag tycker, hoppas den är bra iallafall. Köpte även nytt puder från Isadora. Efter Kicks tittade jag in på Lindex en snabbis för att köpa strumpbyxor (svarta, tjockare). Eftersom att H&M inte hade några snygga svarta tjocka strumpbyxor…

Efter ”shoppingrundan” åkte jag direkt hem och åt middag med mamma, kassler, stekt potatis med sås. Mycket gott!
Nu under kvällen så har jag även kollat igenom allt på FirstClass på den nya kursen. Instuderingsuppgifter, (lösningar), projekt, projektgrupper, m.m. I projektet så är vi hittills jag, Sussie, Kerem och en som heter Niklas! Vi får se imorn vilka alla är, haha, eller Sussie å Kerem känner jag sen innan. Men vi ska samlas alla imorn efter föreläsningen så vi får träffa varandra och liksom komma igång lite. Känns bra!

Just nu sitter jag och mamma och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Haha, fett bra. Men nu tänkte jag fixa lite yogurt att äta =)
xoxo