Dag 239 - måndag 29/9

Mååndag och en härlig dag med mamma och pappa. Så himla lycklig att bara få vara med dom. Idag så gjorde vi oss klara och åkte sen mot Japanese tea garden i Golden gate park, men vädret var så tråkigt så vi gick aldrig in där i japanese grejen utan åkte ner mot San Jose istället. Där gick vi in på deras hockeylags butik, San Jose Sharks Shop, och handlade lite till min morbror som är ett stort fan av Sharks.

Sen åkte vi vidare ner till Gilroy Outlet där vi hängde i typ 6 timmar haha. Både jag, mamma och pappa shoppade en del.. Hehe. Jag köpte:
-Forever 21 - jeans, vitt baslinne, två t-shirts
-Cotton on - jeans, en tröja
-Nike - träningsskor
-Kate spade - en plånbok
Tror det var allt..kan ha missat nåt. Men men! Lunch blev på In n out burger och middag blev på Applebees. Sen hemåt mot hotellet igen. Var så trötta allihopa så hängde bara och såg på The Blacklist innan vi somnade. 


Dag 238 - söndag 28/9

Äntligen söndag! Inte ofta man säger så.. Hur som helst så bestod första halvan av denna dag av jobb. Jobb 8.30-2.30, sen kom VM hem. Under jobbdagen så hängde jag hemma lite med pojkarna, Finn åkte iväg på playdate, jag tog med mig de andra två till en park där vi hängde nån timme innan vi åkte hem igen. Lunch för pojkarna, la G, packade inför min miniweekend och slutade sen. 

Vid fyratiden kom mamma och pappa hit och hämta upp mig! Vi åkte till deras hotell i SF, och gick sen ner mot Westfield gallerian. Köpte en jacka på Cotton on där, åt middag på en thai, kolla runt lite och så. Sen gick vi uppåt mot hotellet igen, köpte med oss lite snacks och en kortlek. Spelade plump innan vi la oss!

Dag 237 - lördag 27/9

Lördag och jobb hela dagen. Typ. Sov först till nio nångång, vaknade med huvudvärk och det var en sån där dag bara. Ni vet såna där dagar man helst bara vill hoppa över och aldrig mer se nåt av. En sån lördag hade jag. Jobbade sen 12.30-7.30(8). Åkte först iväg på Soccer game med Finn, Rebecca tittade förbi en sväng där också och sa hej. Så härligt att träffa en vän en dag som denna, även om det bara var för en kort stund. Sen handlade jag och F lite grejer innan vi åkte hemåt.

Väl hemma hängde vi bara hemma. Hade verkligen inte orken eller lusten att göra nåt. Vi hängde bara, åt middag (hotdog med broccoli, enkelt och snabbt), såg en film. VM kom hem lagom till de sista 15 minutrarna av filmen, så hon såg klart den med oss och sen la vi pojkarna. Gick ner på rummet och gjorde väl inget mer speciellt denna dag.