Dag 270 - torsdag 30/10

Torsdag, snart helg!! Idag har jag jobbat 7-9, sen handla jag lite grejer innan jag åkte hem igen. Frukost, såg Ellen och läste en massa bloggar. Sen var det dags för lunch och jobb igen. Jobb 12.30-7. Hämtade G, hämtade J, hem, la G för nap, tog med J och hämtade F och åkte sen vidare till simning i SF. Kolla på när de simmade, gick till House of Air, åkte sen hem igen. Diskade, hängde med barnen, fixa mer tatueringar, åt middag, hjälpte att lägga pojkarna och sen kollade jag kvällens Vampire Diaries, så bra!
 
Nu ska jag sova och imorn kommer Thette hiiiit! :D

Dag 269 - onsdag 29/10

Onsdag och mitt i veckan. Jobb 7.30-9, rast sen. Hem, skrev ut papper, skypade med Thette, fixade lite smågrejer. Sen jobb igen 12.30-6.30. Hämtade G vid 12.30, hämtade F vid 1.30, hämtade J vid 2. Sen hem, VM åkte med F på hiphop samt handlade mat. Jag la G för nap, hängde hemma, osv. Sen kom VM hem, började laga mat, jag hängde med pojkarna, gjorde några tatueringar. VF's gäster kom så kollade barnen. Sen när de satte sig för att äta gjorde jag mig klar och hämtade upp Emma för middag i San Rafael.
 
Vi åt på Sol Food i SR, gottis och billigt! Men sen på vägen tillbaka till bilen blev vi påkörda av en bil.. Eller, Emma blev väl mestadels. Vi skulle gå över ett övergångsställe, vi hade grönt. Men det stod en bil på själva övergångsstället så vi gick bakom bilen. Men då insåg han att han stod för långt ut i korsningen så han backade.. Och körde på Emma som först föll in i mig och sen ner på marken, jag trillade inte omkull. Hon gjorde illa armen litegrann (måste höra med henne hur det är idag!!), men inga allvarliga skador. Men läskigt var det! Han i bilen klev ut direkt och kolla hur det var med oss, gav oss sitt business card, osv. innan han åkte iväg igen.. Vi är bara glada att han inte backade snabbare än vad han gjorde! Men han backade ju tillräckligt snabbt för att få omkull Emma på marken :/
 
Anyway, vi lever ju och mår bra liksom! Kunde varit mycket värre! Vi tog oss tillbaka till min bil, jag körde hem henne och sen åkte jag hem och sov.

Dag 268 - tisdag 28/10

Great, nu har det gått sådär många dagar igen utan att jag bloggat.. Så får, som vanligt, bli tre kortare inlägg om dessa dagar..
 
Tisdag.. Jobb 7.30-9, sen hem, frukost, hängde, osv. Sen pratade jag med Malin på Viber ett tag, så härligt samtal! :D Jobb sen igen 12.30-6.30. Hämtade G, hämtade J, lämnade J på OT, hem, la G för nap, plockade, osv. Sen kom VM hem med F och J. Tror vi lekte ute med såpbubblor? In, fixa middag, åt med VF. Mycket mer spännande än så tror jag inte hände haha.