Godnatt!

Svar till Nea: Jag har köpt ett Nationellt ID-kort hos polisen då, det kostade 400 kr.. Fungerar som pass inom EU-länderna!

Hejsan på er! Haft en bra söndagskväll? Min har varit ok. Har legat i soffan och käkat glass och sett på Blåsningen med föräldrarna. Jag är sjukt trött och inte på det bästa humöret idag, så jag tänkte nog göra mig iordning och se klart föreläsningen (20 minuter kvar på den bara) och sen sova. Hoppas att morgondagen blir bättre iallafall. Börjar vid 10 imorn, tidigt tycker jag, måste gå upp vid halvåtta :/
Anyway, sovdags var det..
Gonatt på er!
Ciao..

100131

Hejsan på er. Har ni haft en bra söndag? Min har varit väldigt slapp, har inte gjort särskillt mycket. Mest tagit det lugnt, sett lite föreläsning och gjort ingenting. Dagen har bara flygit iväg känns det som. Har funderat på extremt mycket också. Inte bra för mig, inte alls. Jag tänker mycket, och visst, det är väl bra. Men det är inte alls bra när jag går hemma en hel dag och tänker, för mycket. Skulle väl egentligen behöva träffa dig idag, fast det kanske är bra att inte ses idag trots allt. Vila upp och tänka, lite. Jag är riktigt slut idag, helt död. Men jag lyckas ändå hänga med i föreläsningen som jag ser på, antecknar flitigt och förstår allt det pratas om. Förvisso så är det faktiskt en ganska så rolig kurs! Roligare än tidigare kurser.. Så det är ju bra! Men frågan är om jag verkligen vill gå kvar på den här linjen, jag menar, jag kommer inte arbeta med det senare i livet. Har inget intresse för programmering eller datorarkitektur. De här kurserna som handlar lite mer om design är lite roligare, men jobba med det? Nja, det vet jag inte. Jag ska iallafall söka om till Lärarutbildning till hösten, sen får vi se om jag börjar på det eller fortsätter på det här programmet..

Det blir ett väldigt luddigt inlägg det här. Av flera anledningar. Men men. Nu ska jag se vidare på föreläsningen.
Ciao..

Helgen

Hejsan på er! Jag vet att jag inte har bloggat på megalänge nu. Men det är faktiskt inte mitt fel, utan det är Blogg.se fel! Jag har försökt logga in flera gånger för att uppdatera, men varje gång har det bara kommit upp att sidan inte fungerar. That sucks. Men nu verkar det fungera igen iallafall så bloggningen är väl tillbaka nu, I hope.

Hur som helst, i fredags var jag ju som sagt på Montage. Jag hade det sjukt roligt, trots att kvällen inte kunde börja sämre. Typ. Vi kom till Montage runt 21.50 ungefär, och började köa. Lång kö! Men man kan ju inte fövänta sig något annat än det när det är premiäröppning! Men(!), att det kom poliser och började skicka bak alla i kön så att det tog dubbelt så lång tid hjälpte ju inte till direkt. Efter cirka 1,5 timmar så kommer vi in. Men då är klockan 23.10, vilket betyder att fri entré inte längre gäller, trots att man står på listan. Bra va? "Men vi har ju stått och köat i över en och en halv timme!!", "Ja men det spelar ingen roll, klockan är 10 över elva.. 150 kr!". Mmmm, grejt, härlig personal som jobbar där, eller hur?? Så, 150 kr inträde och få hänga in jackan. Men väskan kostade ytterligare 20 kr, jag fick inte ens stoppa ner den i jackärmen. Kul! 170 kr för att få komma in efter 1,5 timmars köande och man står på listan..
Väl inne så var ju de bra priserna i baren slut, alltså, 56 kr för en cider. Det blir alltså 226 kr för att få komma in och få en cider, lovely.
Nej men, för att sluta klaga. Jag hade en underbar kväll efter det! Mycket dans med roliga människor! Malin, Sofia, Frida, Jonas, Martin och Tobbe. Vid halvtvå drog vi vidare till Dovas, där Ashkan, Amanda och Christian höll till. Lite kö där med, i typ 15 min. Men sen kom vi in! Ett bra avslut på kvällen, sitta å chilla å snacka å dricka en cider (för endast 35 kr!!). Efter det, vid klockan tre, begav vi oss till Donken där jag köpte en cheesburgare å en liten pommes. Vid kvart i fyra gick bussen hem och vid fem somnade jag hemma i min varma, sköna säng. En lyckad kväll trots allt! Även om den hade kunnat varit lite billigare och kortare köer..

Igår så blev jag väckt av David vid halvelva ungefär, jag hade gärna sovit lite längre.. Men men! Vi åt frukost och såg sedan på Kalenderflickorna med glass och chokladsås samt maränger, gott! (Ska nog göra lite glass åt mig nu..) Vid fyra drog han hem och sen blev det en lugn kväll med god middag (oxfilé å potatisklyftor!!), bygga lådor och nån film. Somnade dock lite sent, vid halvtvå tror jag det blev. Men idag fick jag sova ut ordentligt!

Förlåt för det extremt långa inlägget, men så fick det bli nu när blogg.se inte har fungerat de senaste dagarna, suck! Men idag är jag hemma iallafall, och ska se klart på föreläsningar från kursen som jag missat. Kanske läsa lite i boken också, den är faktiskt inte så dålig som alla andra skolböcker! Det är skönt..
Såå, glass med chokladsås och maränger, och se på föreläsningar nu då! Ha en bra söndag =)

Ciao..