100831

Sista augusti idag då.. Tiden går fort! Idag har jag ju som sagt föreläsning mellan 10-12 och sedan IT-intro mellan 14-15.. Två timmars hål alltså, why?! Jaja, jag får ju tid att äta lunch däremellan och så dåra..

Just nu sitter jag och äter frukost, toast. Jag hade egentligen tänkt ta 49-tåget så jag är framme halv, som jag gjort hittills. Men nu hittar jag till salen jag ska till kl 10 och om jag tar 04-tåget så kommer jag bara 15 min innan jag börjar, haha. Så jag kör på det idag. Är det någon sal jag inte vet vart den ligger så åker jag tidigare den dagen, men idag behövs det nog inte :P

Ikväll annars så vet jag inte vad som händer, jag lär väl förmodligen hamna i soffan med en skolbok i handen.. Fast det är ju bra det! Måste ju börja plugga nu direkt. Jag pluggar som bäst typ första veckan av en kurs, så då är det väl bara å satsa den veckan liksom?

Nej men hörni, jag har en del att göra innan jag måste dra..
Hare bra!
Ciao.

sovdags

Nu har jag pratat med Sofia i över en timme, ikväll igen! Haha. Det är så härligt att prata med henne! Prata om allt mellan himmel och jord, bra och dåligt, kul och tråkigt, idiotiska saker, härliga saker, och ja.. Ni förstår poängen! Hehe.. Det är skönt att ha någon som man kan ringa eller messa när man behöver prata av sig. Även om man inte vill eller behöver ha värsta diskussionen så är det så himla skönt att bara kunna få ur sig allt man har i hjärnan som snurrar runt. Det är en bra vän det där som jag har <3 :)

Annars då? Dagen har varit som en bergochdalbana.. Mest nedförsbackar dock.. Vet inte, men jag har varit ett vrak idag, brytit ihop totalt och känt mig helt lost och övergiven. Typ. Förvirring. Ilska. Besvikelse. Saknad. Så mycket som snurrar i min hjärna just nu helt enkelt! Då är det skönt att ha någon som verkligen förstår en och som verkligen lyssnar och pratar med en. Lovely! Tack Fia :)

Men men, hur som helst.. Imorse gick jag upp tidigt och tog mig iväg till skolan. Hade en föreläsning och så hämtade jag ut mina inloggningsuppgifter och passerkortet, så nu kommer jag åt allt, wihoo! Efter det så åkte jag till stan, köpte en kursbok, lite lunch och träffade D. en sväng.
Jag har även varit jätteduktig idag! Har gjort en planering över vad jag måste hinna med varje dag och så för att hänga med i plugget. Najsigt! Nu ska jag bara lyckas följa den också. Eller, det måste jag.. Det är lite hårdare här på Södertörn än på DSV kan man ju säga.. Tills på fredag ska jag ju ha läst ut en bok (en kort förvisso, 90 sidor) och skrivit ner 5 punkter ur boken som jag tycker är viktiga för att diskutera på seminariet vi har då. Boken köpte jag idag.. Dessutom så måste jag hinna läsa min skönlitterära bok, Mig äger ingen, samtidigt för att vi ska skriva bokrapport på den sen. Och hänga med på föreläsningarna i veckan. Förberedda mig inför varje föreläsning och seminarium och allt. Vi har seminarium varje vecka typ.. Så, jag måste helt enkelt göra klart allting i tid! På DSV var det ju typ "Jaha men jag hann inte klart nu men det gör inget, bara den lämnas in inom en månad". Typ. Nu är det bara att bli riktigt seriös och plugga som fan då! Jag har ju trots allt bara en riktig tenta den här terminen, och då får man ha med sig kurslitteraturen dessutom. Sen har jag tre hemtentor, mycket skönare!

Nej men hörni, klockan är mycket och jag har hunden imorgonbitti.. Suck.. Ska gå och lägga mig igen när jag varit ute med henne vid sju, hehe. Sen har jag en hel del att göra imorn faktiskt!

- Köpa 2 kursböcker
- Låna en bok av Annie
- Ringa upp en tjej angående en arbetsintervju jag var på förut
- Betala kåravgiften
- Skriva om CV
- Gärna titta efter en höstjacka om jag hinner..
- Sätta upp nya lappar på DSV (har en bok att sälja..)
- Samt att läsa massor av sidor som jag inte hunnit läsa idag!

Gonatt på er!

100830

Gokväll på er! Har ni haft en bra start på veckan? Min har väl varit okej, I guess.. Började dagen med välkomstcermoni i aulan för alla nya elever på Södertörn, sjukt segt! Det enda dom gjorde var i princip att berätta hur bra skolan var. Asså, vi som lyssnade har ju fan valt skolan och kommit in där dessutom! Dom behöver ju inte göra reklam för oss... Jaja. Efter det var det världens minsta rundvandring.. "Här har ni bibliotekshuset, här är kåren, bla bla". Hem åkte jag iallafall efter det i regnet. Läste första True Blood boken som jag lånat av Annie både till och från skolan på tåget, har läst 90 sidor redan! :)

Väl hemma tog jag det lugnt och tittade lite på tv och så. Sen vid femtiden så sålde jag resten av mina böcker, YES! Fan vad skönt, 1000 kr trillade ner i plånboken där! Dock så försvann dom inom loppet av en minut efter att jag fått pengarna.. Jag köpte nämligen terminskort inför hösten, mitt sommarlovskort går ju ut imorn.. Men men!

Imorn börjar jag.. hmm.. klockan 10 står det ju i min kalender! Fan vad najs. Trodde att jag började nio.. Då kan jag ju gå upp sju imorn istället för kl 6! Galet najsigt ju! Föreläsning mellan 10-12 imorn alltså, sen är det IT-intro kl 14-15. Funderar faktiskt på att gå på den! Då hinner jag gå på rundvandringen imorn efter föreläsningen och kanske tillochmed en snabbis till stan fram och tillbaka och köpa någon hamburgare till lunch och titta på en höstjacka! Vi får se vad jag hinner med helt enkelt..

Nu måste jag hur som helst sova, är faktiskt ganska så trött och ska ju upp 7.. Tidigt! Men bättre än kl 6 iaf :) Hehe.

Gonatt på er!
Ciao.