Dag 332 - onsdag 31/12

NYÅR! GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA! HAPPY NEW YEAR! Hoppas ni hade ett riktigt bra nyår och att ni firade in det nya året på bästa sätt. Jag jobbade hela dagen typ. 10-8. Hängde med ungarna i skateparken, surprise? Sen hem, dusch, lunch, bråk med ungar, ipad, middag, osv.. Sen gick VM iväg en sväng till grannarna för att säga hej medans jag hängde kvar med pojkarna. Problemet blev sen bara att Johanna, Sofie och Andrea var här vid 8.20, redo att hämta upp mig men VM var fortfarande borta.. Hon trodde jag skulle sluta 8.30, så gick faktiskt och hämtade henne hos grannarna... Kände mig hemsk och elak att behöva göra det. Men slutade faktiskt vid åtta, mina vänner var här, vi skulle hämta upp en till person, vi hade bord bokat 8.45 på en restaurang och det var nyår och vi ville hinna se fyrverkerierna efter middagen... Men vi hann med allt så ingen skada skedd haha..
 
Vi åt iallafall middag på The Melting Pot, $86 betalade vi per person för allt. Lite i dyraste laget.. Men maten var toppen, sällskapet var toppen och det var nyår! Melting Pot är typ fondue eller vad det nu heter. Så alla bord har som två kokplattor som man doppade sina grejer i. Så först fick vi in lite äppelbitar, bröd, oliver, osv. att doppa i smält ost (man kunde välja mellan lite olika ostar). Sen en sallad. Sen varmrätt då man fick in tallrik med filet mignon, lax, kyckling, räkor, osv. som man lagade själv i en slags marinad typ som var på kokplattan. Gottis! Sen efterrätt fick man små bitar av olika grejer, typ brownie, nån slags glassgrej, bär, osv. som man doppade i smält choklad. Allt var så gott! Sen fick vi lite bråttom ner till Sausalito för att se fyrverkerierna inne i SF vid tolvslaget. Därefter körde Johanna hem allihopa och jag följde med henne hem och sov där.

Dag 331 - tisdag.30/12

Jooobb hela dagen lång, no surprise there no. Men idag åkte vi inte till skateparken, utan vi åkte till en ny park i Sausalito! Woop! Hängde där ett tag innan vi åkte och tankade bilen samt lämnade av G hos VM i Tiburon, lilla G skulle nämligen klippa sig! Jag åkte under tiden med de andra två till Peet's och sen hem där vi bara hängde. Fick riktigt tråkiga nyheter idag så hade inte riktigt energi till att göra nånting med pojkarna. Så vi hängde bara i soffan och spelade iPad.. Ibland blir det så! Minns inte riktigt vad som mer hände sen under dagen, åt middag hemma och bara tog det lugnt.

Dag 330 - måndag 29/12

Måndag och det innebar jobb hela dagen lång. Var i skateparken med pojkarna, samt lekparken. Sen hem, lunch, osv. som alla andra dagar. La G för nap. Minns inte riktigt vad som mer hände denna dag. Inte mycket nytt och spännande händer här under dessa lovdagar kan jag lova er! Längtar tills barnen är tillbaka i skolan igen och allt är tillbaka i sina vanliga rutiner!