Pepparkakshus

Juste, glömde berätta! Har ju gjort pepparkakshus med mamma idag :) Var flera år sedan vi hade pepparkakshus sist.. Blev superfint iallafall :) Lite halvsuddig bild men den får duga, haha. 
 
 

131130 - saturday

Lördag och jag sitter och läser uppsats. Bara för att jag skrivit klart examensarbetet betyder det inte att det är över! Nu ska jag läsa och kunna min egna uppsats, läsa en annans uppsats noggrant och opponera på den (typ ge ris och ros), samt läsa 8 andra uppastser lite lätt och ha lite bra/dåligt att säga om dom. På måndag tänkte jag gå på tre opponeringar, på onsdag ska jag få respons av en annan på min uppsats samt gå på fyra andra uppsatser och på torsdag ska jag opponera på en uppsats och gå på en annan. Så, totalt 10 stycken! Kommer vara helt slut.. Måndag 3 stycken, onsdag 5 stycken (varav en är jag som ska få respons) och torsdag 2 stycken (då jag ger respons). Torsdag eftermiddag.. vid klockan 16. Lättnaden som kommer då alltså! Längtar! På fredag är det jobb igen och så kommer min gudmor upp till Stockholm och vi ska gå ut (jag, mamma och gudmor). På lördag åker gudmor hem igen och resten av helgen lär väl bestå av plugg. Där har ni min kommande vecka! haha. Veckan efter är lika full den.. men det tar vi nästa helg!
 
Drömde massa konstiga drömmar inatt.. Bara för att Natalie pratade om betalningen av programavgiften till CC så drömde jag att CC inte fått in några pengar från någon. Drömde att man skulle betala på någon speciell hemsida som CC sa var säker att betala på. Men sen visade det sig att det var nån tjej som stod bakom den där hemsidan och tog alla pengar som alla betalade in. Så CC hade inte fått pengar av någon och de krävde typ betalning av alla. Fast alla redan betalt. Jaja... När jag vaknade imorse var jag lagom förvirrad. Tänkte hela tiden "fan vi ska åka om fyra timmar och jag har massa uppsatser att läsa, kommer aldrig hinna!!". Trodde klockan var 9 på söndagsmorgon. Men det var ju bara lördag idag.. Var tvungen att kolla på mobilen vilken dag det var idag för att vara säker. Helt förvirrad, haha.
 
Nu måste jag läsa vidare på uppsatserna. Partytime...