100927


Godmorgon på er! Måndag idag då..och jag somnar snart här på tåget, är så sjukt trött! Fast, det är kanske inte så konstigt när jag gick och la mig halvsju på morgonen igårnatt, haha. Sov till nio och sen gick jag ju upp. Igår gick jag och la mig vid halvelva och så upp kl sex idag.. Vad har ni för er idag då? Jag har ju seminarium 9-12..tre timmar långt! Suck.. Jaja, halva tågresan kvar nu! Hare bra. Ciao.

100927

Hello. Nu är jag hemma från plugget igen, eller, jag kom hem för lite mer än en timme sen.. Jag höll seriöst på att somna hela tiden hela tågresan till Södertörn, hela seminariet och hela tågresan hem igen! Tröttheten från mina 3 timmars sömn igårnatt gör sig påmind kan man ju säga.. Jag fick verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna under seminariet, men nickade till hela tiden! Pinsamt ju.. Diskussioner och uppgifter och allt vi hade liksom.. Jaja.

Nu är jag hemma iallafall. Och mina goda kakor är slut som jag bakade i torsdags eller när det var :( Tjockis jag känner mig, haha. Det finns iof några kakor kvar, typ 4 stycken, men dom tror jag mamma ville ha kvar.. Så.. jaa.. :(

Hur som helst, idag måste jag åtminstone ta mig igenom alla böcker inför tentan och markera ut vart allting finns. Det borde jag väl klara av, right? Sen imorn fixar jag begreppen och sen pluggar jag på allt det bara resten av veckan. Borde vara en bra planering..hoppas jag.. Jaja.

Nu ska jag...sova? Nej sova ska jag inte göra, då kan jag inte somna ikväll sen.. Men kolla på tv kanske? Haha. Mycket plugg jag får gjort alltså..

Hare gött hörni!
Ciao.

100926

Heej. Haft en bra helg? Min har varit sjukt underbar! Igår kom ju tjejerna hit på middag först. Jättegott blev maten och massa svull efteråt :) Sen såg vi även på två filmer, Se upp för dårarna och Mitt liv som popstjärna. Haha. Typisk tjejkväll alltså.. :P När filmerna var slut vid tolvtiden så bestämde vi oss för att dra vidare till Dovas där några redan hängde! Så jag och Fia åkte vidare dit och mötte upp dom. Sjukt najs kväll blev det! Haha med mina helger som jag haft på senaste tiden så var ju den här helgen lätt den bästa på länge! Vid tretiden drog vi från Dovas till donken och sedan nattbuss hemmåt. Vid halvsju somnade jag..haha. Och så vaknade jag vid nio. Typ 3 timmars sömn inatt alltså! Haha. Ändå är jag inte så överdrivet trött som jag trodde att jag skulle vara.. Fast trött är jag ju, det kan jag lova!

Men nu hörni så ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, ska upp 6 imornbitti! Not fun... Seminarium (skrivstrimma, suck!) mellan 9-12... sen hem och plugga massor :( Jaja.
Hare bra hörni!
Sov gott.
Ciao.