hejsan

Hejsan!!

 Idag hade jag spanskaprov. Jag tror det gick bra. Det kändes så. Spanskaprovet vi hade förra tisdagen var mycket lättare, men det var bara gör G och VG. Provet vi hade idag var även för MVG.

Och så lite "Pudelnyheter"!
Första veckan i maj släpps The Poodles första album!! *Längtar!!* På deras hemsida kan man lyssna på tre små klipp från tre av låtarna som kommer att vara med på albumet. Min favorit är Metal Will Stand Tall!!! Den verkar grymt bra!!
I mitten av maj börjar deras sommarturné!! Då borde ju datumen dyka upp på deras hemsida snart.
Jag lovar att dom kommer att uppträda i Stockholm mellan den 14 juni-4 juli. Någon gång därimellan kommer dom hit. Allt för att jag ska missa det. Bara för att jag ska till England på språkresa då. Men jag ger inte upp hoppet. Jag får hålla tummarna på det bästa och vänta. Usch, jag tycker inte om att vänta. Men, men. Vad kan man göra åt det??

Nu måste jag nog gå och städa mitt rum. Annars får jag väll en arg mamma efter mig.

HejdÅ!
~terese

väntar

Hejsan!

Nu sitter jag här och väntar på att Mikaela ska ringa mig...Ring Mikaela!!!

HejdÅ!

~terese

^^Jag i Mellbystrand

jaha

Hejsan!

Har inte så mycket att säga just nu. Jag har inte så väldigt kul. Har väntat på ett samtal från en kompis hela dagen. Men hon har inte ringt. Hon kanske inte har fått tag på Denise ännu. I sånna fall så är det inte så konstigt. Jag ska typ göra nåt med Mikaela, Denise och Vanessa imorgon. Men vi får se. Vanessa mådde tydligen inte så bra i fredags och Denise hade läxor. Men jag får hoppas på att Mikaela ringer mig snart och säger hur det blir imorgon.

Chattar med Anna på msn nu. Vi måste träffas snart. Har inte träffats på, umm, länge. Hon ska få sin autograf från Linda Bengtzing och sin bok så. Och så ska jag få låna den sista boken i En ö i havet - serien. Bra böcker! Anna, det är inte att chatta med dig som är tråkigt! ;) Jag är bara lite trött. Jag har ju varit hos min mormor och morfar hela dagen. Man blir alltid trött när man har varit hos dom. Man är oftast trött när man kommer hem igen efter att ha varit borta en hel dag.

Jaja, jag ska väll gå nu.

HejdÅ!

~terese