Ta mig till sommar och solsken!

Hallo på er! Onsdag idag.. Har haft föreläsning på SH idag, vet inte om den var bra eller dålig. Jag är bara så skoltrött så just nu känns allt onödigt. Längtar till Jullovet då man får vara hemma ett tag!

Nu sitter jag hemma och stressar lite, ska iväg till jobbet om en kvart ungefär. Posten har ju flyttat till ett nytt kontor, suckelisuck. Så det är mycket längre dit nu än vad det var förut! Suger lite kan jag ju lova. Och dessutom så blir det bara mörkare och mörkare ute. Och inga bussar går till jobbet den här tiden. (Bara i rusningstid) Så ja, jag är inte superglad nu. Men hämtade ut duggan som jag skrev för 2-3 veckor sedan. Fick G! Helt ok. Hade hoppats på VG. VG-gränsen var på 96 poäng och jag fick 91,5 p. Totalt fanns 120 p. Nu är det bara å ta nya tag och börja på nästa tenta. Den ska in snart och är sjuukt svår.

Nej hörni, nu måste jag göra mig klar och börja gå mot jobbet. Förbereda mig för cirka 20 minuters promenad i regn. Yes!

jobb

Åh, jag fick precis så bra nyheter! Dom hörde av sig från Posten och fråga om jag ville jobba i veckan, självklart liksom! Känns så skönt att veta att jag kommer få en lön i november. Ska jobba tis-fre denna vecka. Jag jobbar ju eftermiddagar/kvällar då. Imorn slutar jag vid tre på SH och börjar jobba direkt efteråt. Så får skynda mig till tåget efter morgondagens seminarium och måste komma ihåg att ta med mig något som jag kan äta på tåget till jobbet. Åker ju hemifrån vid elva och kommer inte hem igen förens vid kl 19 kanske. Eller jag vet faktiskt inte när jag slutar eller nåt, dom har ju slagit ihop Sollentunas tre postkontor till ett. Så vet inte alls hur det ser ut med nya rutiner, personal eller nånting. Får ta med mig frukt och mackor så jag klarar mig helt enkelt!

Så, mitt schema för veckan:

Måndag: Hemma och plugga. Städa badrummen.
Tisdag: Skola 12-15. Jobb 15.30-19
Onsdag: Köpa biljetter till Twiday, woho! Föreläsning 10-13. Jobb 15.30??-19.00? (vet inga exakta tider för jobb ons,tors,fre)
Torsdag: Arbetsmarknadsdag på SH, vet inga tider än. Jobb 15.30-19?
Fredag: Seminarium 10-12. Jobb 15.30-19?
Lördag: Fira kusin Jennifer på dagen. Fira kusin Amanda på kvällen.
Söndag: Plugga! Skriva tenta!!! Tror hemtentan ska in nästa vecka, haha.

Detta betyder att jag kommer få lite lön nästa månad! Haha, passar ju bra med tanke på att jag måste köpa nytt busskort i slutet av november..  Lite surt att lägga lönen på det men då slipper jag ta av studiebidraget iaf

trams

Jaa hörni, det är inte världens piggaste Therese som bloggar här inte Har egentligen inte gjort något tungt idag, och sov 11 timmar inatt, men ändå finns energin inte riktigt där! Gick upp vid 9-10 nångång. Hoppade in i duschen direkt och åt sedan frukost. Efter det gick jag och Daisy ut på en promenix. Jag städade mitt rum, gick ner till ICA och köpte lunch som jag sedan lagade och åt (pasta med baconsås, supergott och enkelt!). Städade badrummen, gick ut med hunden. Vi tog en lång promenad, Daisy blev helt slut, haha. Vi gick upp till mammas jobb, och efter mycket väntetid på att mamma skulle svara i telefonen så kom vi in på hennes jobb. Åkte bil hem och lämnade Daisy, åkte till Coop och Systemet och handlade lite. Sen nu när jag kommit hem har jag försökt plugga. Har 30 sidor kvar att läsa tills imorn, men problemet är att jag inte klarar av att läsa mer än 2 meningar utan att nicka till. Jag är verkligen helt slut! Förstår inte hur jag kan vara såhär trött. Visst, jag är inte frisk, men ändå. Jag har ju inte gjort något annat än att vara hemma och vila och sova ordentligt de senaste två veckorna. Får hoppas att jag klarar av den här veckan med både plugg och jobb! Förhoppningsvis blir jag lite piggare! Sitter just nu och dricker kaffe i tron om att man blir piggare av det. Eller, nej, jag tror inte på att man blir piggare av det. Jag har aldrig märkt någon skillnad. Men vi kan ju låtsas att jag nu är piggare och klarar av att göra klart allt inför seminariet imorn!

Åh vill så gärna bli klar med alla studier nu och ut och resa! Ska försöka hålla mig borta från plugg på jullovet (jo tjena med seminarium och grejer direkt efter), men lär nog bli en hel del jobb över julen som vanligt! Men ska försöka ta tillvara på de få ledigheterna man får som student på högskola!

Varför bloggar jag nu för egentligen? Jo, för att det är mycket roligare än att läsa Barn utvecklar sitt språk. Haha. Snacka om att allt annat kan bli kul när man har plugg som man måste göra! Nej hörni, nu ska jag slita mig från datorn och läsa minst 10 sidor till innan middagen!