120929

Hallå hallå! Nu (klockan 14.40) börjar jag ta tag i denna dag. haha. Igårkväll var hur bra som helst! Vid femtiden åkte jag till centralen och mötte upp Jennifer. Vi åkte sedan vidare till Karla som fyllde år. Hos Karla drack vi lite vin, pratade massor, åt paj och pastasallad samt tårta och massa annat gott. Vid niotiden började vi röra oss mot Odenplan där vi skulle till K-Karaoke! Det var så sjukt kul! Vi var 7 pers som satt där och sjöng så vackert. Haha. Man hyr ett eget rum med tv och grejer och väljer själv vilka låtar man vill sjunga. Det blev två timmars skönsång, haha. Tiden gick superfort och helt plötsligt var klockan tolv. Dags att röra sig hemåt. Hann med 00.23-tåget från Karlberg och var hemma vid kvart i ett.

 

Imorse vaknade jag vid 10, sedan vid elva och sedan vid tolv. Då var det dags att gå upp. Åt frukost framför några avsnitt av 16 and pregnant. Nu sitter jag här och tanken är att jag ska börja med min tenta, woho. Planeringen för tentaplugget är:

- läs igenom boken jag valt noggrant

- läs klart Kårelands bok

- välj ut tre teman att skriva om

- börja skriv tentan!

 

Känns mindre najs att jag inte läst klart Kårelands bok.. Har cirka 130 sidor kvar, suck! Men ska nog bara läsa det som jag troligen behöver för hemtentan.

 

Nu: hämta ett STORT glas iskallt vatten/saft och börja läsa!

120929

Jaa hörni.. Idag gick ju inte riktigt som planerat.. Vaknade vid 12, la mig i soffan och åt toast framför lite tv. Upp på rummet, starta datorn i hopp om att börja plugga nånting. Slutade med att jag förflyttade mig ner till soffan igen och där har jag legat fram tills nu. Inte ett dugg bakis sen igår men en förkylning har jag allt åkt på. Halsont, täppt näsa, trött, hängig, rinnig näsa, you name it. Fuck. Har hållt mig frisk i flera månader (för första gången på flera år!) Brukar alltid få en höstförkylning, vinterförkylning, vårförkylning, sommarförkylning och några fler däremellan. Men nu har jag lyckats vara frisk sen tidigt i år nångång. Och så blir jag sjuk nu. När jag har sjukt mycket att göra. Har inte tid att må dåligt nu, fan. Ska nog iallafall försöka läsa ut Eva och Adam innan jag somnar, så har jag fått nåt plugg gjort idag iaf!

 

Dags att bädda ner mig i sängen. Gonatt.

120927

Åh, älskade underbara serier! Har just sett Snooki & Jwoww, New Girl, Svenska Hollywoodfruar och nu ser jag Två panka tjejer. Så sjukt bra! SE SERIERNA! Haha, speciellt New Girl och Två panka tjejer. Love it!

 

Idag hade vi föreläsning 10-12, sen kort arbete några minuter efter det. Direkt tåget till bibblan och låna massa nya barnböcker. Längtar tills jag kan lämna tillbaka alla..haha. Sen direkt hem och ta det lugnt. Lagade schnitzel med potatis å sås till middag, godaste!

 

Vilar upp mig inför helgens tentaskrivande. Målet: bli klar med tentan i helgen!

Arbete just nu:

- hemtentan

- läsa klart Eva och Adam

- Läsa klart en annan kursbok

- kolla igenom alla böcker å välja ut någon inför ett grupparbete

- maila massor och fråga om intervjutider/studiebesök inför uppsatsen/grupparbetet

Hinner jag i helgen? Egentligen hinner jag. Sen är bara frågan om jag verkligen gör allt!

Hemtentan skulle nog ta kanske 6 timmar totalt, dvs. en dag.

Eva och Adam, 30 minuter.

Läsa andra kursboken och förbereda det seminariet, 1,5 timmar.

Kolla böcker och välja en, 15 minuter

Maila om intervjuer/studiebesök, 30 minuter. Dvs, på två dagar borde allt egentligen vara enkelt avklarat. Meeen, sen känner jag ju mig själv. Dvs. facebook kommer vara mer lockande än en hemtenta. Men let's go for it liksom. What have I got to lose?!

 

Nej hörni. Dags att checka in a la kudde. Sleep tight.