101029


God eftermiddag på er ;) nu har jag slutat för dagen, eller slutat för veckan! Det har varit en hyfsat lugn dag på förskolan, en som var lite trött och grinig bara hehe. Nu är jag påväg hem och får se vad jag ska hitta på hemma. Tittade runt lite i stan nu efter praktiken en snabbis, men orkar verkligen inte trängas runt i stan med stockholms alla invånare. Det är jättefint väder och det är ganska varmt ute också, inte konstigt att alla vill trängas här.. 

101029


Godmorgon bloggen! Idag är det fredag, härligt! Och så ska småttingarna på praktiken ha halloweenparty, ska bli spännande att se vad dom klär ut sig till. Ikväll vet jag inte vad som händer, david ville hitta på något så vi får se vad som händer. Ni får ha en bra dag! Ciao

blöjbyte

Ja ni läste rätt! Igår så bytte jag min första blöja, haha. En kissblöja bara, inget bajs för min del. Inte än iaf :P Praktiken går som sagt bra och barnen är urgulliga! När ni läser detta hänger jag nog på praktiken, tidsinställt inlägg vet'ni! Det är Halloweenpartaj idag, vilket betyder att barnen får klä ut sig. Personalen också, dock så klär jag nog inte ut mig, haha. Har inget sånt och köper helst inte något bara för att använda det en gång eller så..hehe.