tar all tid..

Jag känner mig jätteelak på sista tiden. Eller vad man ska säga. Sen jag började på universitetet känns det som att jag inte har tid för någonting. Det känns som att jag jämt har massa plugg att göra och aldrig hinner träffa vännerna i veckorna. De underbara människor jag lärde känna på Rudbeck träffar jag inte alls ofta numera. Och det suger! Jag saknar det verkligen så sjukt mycket att träffa varandra i skolan varje dag. Och saknar att ha tid att träffa folk och göra annat än att plugga jämt..
Förlåt, för att jag är så enormt osocial och aldrig har tid med något. Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra för att hinna mer saker, utan att studierna drabbas.. :/

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här. Men det är verkligen så jag känner. Som att jag tappar kontakten mer och mer och aldrig har tid med något. Jag vill verkligen inte att det ska vara så! Vill inte, vill inte, vill inte! Jag ska försöka, att när det väl finns tid, ta mig tiden att träffa lite folk.

26/10

Nu så är det dags för mig att sova då! Tänkte göra mig iordning och läsa igenom allt en sista gång.. Sen får jag läsa igenom lite imorn innan jag åker hemifrån och påväg till Universitetet.. Hoppas hoppas verkligen jag får ett E iallafall! Jag dör om jag får underkänt.. :( Bara dom inte väljer just de instuderingsfrågorna som jag inte kan så bra.. För asså, de väljer ju en fråga från varje kapitel typ och har med på tentan. Så det kan ju bli så att de råkar välja just de jag kan eller just de jag inte kan. Vi får hoppas på det förstnämnda! Tror jag ska ringa och väcka David imorn innan tentan, för att få lite lyckorus! =)
Nej, nu måste jag verkligen stänga av datorn. Sov gott hörni!
Puss

snö

Vi är inne i oktober. Och det har redan snöat! Fatta! Vi i Sverige har ingen sommar längre, vi har vår, höst, vinter, vår, höst, vinter, osv. Det suger! Sommaren är ju lätt den bästa årstiden, och det är den årstid vi knappt har i Sverige :( Jag vill åka utomlands! Tänk er, en strand, 30 grader i luften, över 25 grader i havet, buffé frukost och middag, härliga små luncher på stranden, shopping... Ååå, om man bara hade pengar..

Naej, nog om drömmandet! Back to verkligheten!
Verkligheten just nu är att jag sitter hemma å pluggar, suck vad segt! Men idag har jag läst kapitel 3, 6 och 8! Duktig jag är =) Ska även läsa kapitel 9 idag. Sen är det bara kapitel 10 och 12 kvar! Och massa annat.. Men det tar vi i veckan!

På onsdag är både jag och David lediga, woho! Och det är även den 21. Oktober. Det betyder 11 månader vi har varit tillsammans! Najs! =) Snart ett år, hehe. Får se vad vi hittar på på onsdag! Något kul iaf hoppas jag =) Både han och jag måste dock plugga, eftersom vi båda två har tenta veckan efter.. Jag på tisdagen den 27 och han på onsdagen den 28.. Sen äre ny kurs! För min del iaf..

Nu ska jag springa ner och sno lite godis och kakor av föräldrarna som ser på film, hihi!
Hare bra =)

PS. Jag klippte ligg förut förresten! Det blev väl okej.. Men jag har iaf lugg nu igen, haha.


snö på vårat bord på baksidan..

 

På tal om snö. Förra veckan åkte dom Snowboard på Plattan i stan! Haha hur coolt som helst =) Det var nån tävling eller nåt sånt där då. Jag och David var inne i stan och så helt plötsligt såg vi det på Plattan! Fick ingen bra bild.. David fick bättre tror jag.. Men lite snö ser man iaf mellan allt folk! =)