ett till test..

mmåste ju testa ett till inlägg för å se om det är enkelt att blogga från mobilen.. Vad tror ni? Är det värt att äntligen komma tillbaka till den blogg jag egentligen vill ha?? Önskar att de bara kunde skapa en jävla app nångång?! Hur svårt kan det vara liksom? 
 
Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vill ha blogg.se istället för devote. Men för tillfället är devote mer lättarbetat. 
 
 

blogga från min nya mobil?

Hallo där! nämen titta det går ju att mobilblogga från min nya mobil... spännande. funkar det med en bild också tro
 
?
 
bild - blogg.se - mobilblogga

120728

Godmorgon godmorgon! Nu sitter jag här på golvet och slänger in ett snabbt inlägg bara.. Somnade bums igår när jag stängt av datorn och imorse ringde klockan vid nio. Upp, duscha, göra mig iordning, äta frukost, anteckna massor från min mobil (förklarar senare!), städa köket och massor. Nu sitter jag här och har just visat pappa den grymma låten vi skrev igår om posten, haha. Han bara skrattar och tycker vi ska lägga upp den på youtube.. Och videon när vi trummar på blålådor och allt haha.

Idag åker jag ut till Vaxholm :) Såå härligt det ska bli! Solen skiner ju och det är varmt, härligt! Dags att stänga av, ut mot Vaxhooolm! :)