2011-2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hmm..näe jag vet faktiskt inte!

2. Höll du några av dina nyårslöften? Har inga nyårslöften..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope

4. Dog någon som stod dig nära?  Nee

5. Vilka länder besökte du? Frankrike (paris) och Mallorca!

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Saknat och saknat.. börja följa min egna vilja istället för att alltid göra det som alla andra vill?

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Oj..Jag vet faktiskt inte.. dagen jag tog körkort?

8. Vad var din största framgång 2011? Ta körkort, fortsätta studierna, jobba hela sommaren..?

9. Största misstaget? Att jag inte lyssnat på mig själv och stått för min egna vilja och åsikt.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk? Eh, ja. Är sjuk flera gånger varje år, öroninflammation värst i år.

11. Bästa köpet? räknas körkortet? haha

12. Vad spenderade du mest pengar på? resor.. 5000 kr på paris och runt 9000 kr på mallorca

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? körkortet? resa två gånger.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Without you, moves like jagger, give me everything

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Lyssnat på mig själv.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Låta mig styras av andras vilja. Spenderat mer tid med de vänner som verkligen finns där för mig.

18. Blev du kär i år? Nope..

19. Favoritprogram på TV? Vampire Diaries!!

20. Bästa boken du läste i år? True blood

21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Hmm..vinterjacka? haha

22. Något du önskade dig men inte fick? minns inte..

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Oj..pluggade? haha

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mycket!

25. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Jeans och tröja?

26. Vad fick dig att må bra? att jag trivs så bra på utbildningen

27. Vilken kändis var hetast 2011? Paul Wesley!!

28. Vem saknade du? Vet inte..

29. De bästa nya människorna du träffade? Nya och nya.. träffar nya människor hela tiden på min utbildning! men de bästa är fortfarande de jag lärde känna ht2010!

30. Planer för 2012? London (I hope!), solsemester utan att snåla. Hälsa på Annie och Fia. Plugga, massor. Sommarjobba.. göra (nästan) klart min ansökan till Au Pair.

Lycka

Hej på er! Så var det måndag och annandag jul idag då. Imorgon börjar jag jobba igen, ska jobba hela veckan, tisdag-fredag. Sen nästa vecka börjar plugget igen, suck! Åh, jag vill verkligen bara bli klar med min utbildning nu, N U, NU! Trivs jättebra i klassen och allt, men jag känner mig verkligen färdig med att plugga. 15 år i sträck! Slå det om ni kan..

Hur som helst, hur har eran jul varit? Har ni haft det bra? Min jul var superhärlig. Började julafton med att gå upp och göra mig iordning. Sedan fikade vi i familjen och öppnade våra julklappar. Fick mycket fint i år. Extern hårddisk, pengar, godis, smycken, en kofta (av min kusin senare på dagen), lite smink och annat. Efter att vi öppnat julklapparna började vi göra oss klara och förbereda all mat, lokalen och allt sånt. Vid kl 13 kom släkten och vi tog det lugnt fram tills Kalle Anka. Efter Kalle Anka satte vi oss och åt julmat och annat gott. Hade även lite julklappsutdelning. Alla hade nämligen köpt något för ungefär 20 kr som vi sedan valde ett paket var och gissade vad det var. Jag fick servetter som ser ut som 100-dollarssedlar, men bytte den sedan mot pappas julklapp (en huvudkliare, eller vad det nu heter haha). På kvällen när alla åkt hem så satte vi oss hemma i soffan och tittade på lite tv.

Igår var det ytterligare en lugn dag. Gick upp och kollade lite på tv, sedan åkte vi iväg till Elgiganten för att mamma skulle köpa en ny mobil. Hon hittade en, hennes första touchmobil! Haha. Sen hem igen och tog det lugnt

Idag så har jag inte gjort mycket, haha. Åkt upp till mammas jobb och tvångsmatat hunden (hon fick smaka julskinka igår, dumt gjort.. Hon blir ALLTID dålig och slutar äta när hon äter annat än sin egna hundmat). Ikväll ska jag träffa Fia i Kista för att käka lite, kolla i butiker och se på bio. Får se hur mycket folk det är där..haha.

Idag är jag förresten sjukt glad! Det är 7 plusgrader ute och solen har kikat fram hela dagen, lycka! Hoppas att värmen håller i sig och det inte kommer någon snö, haha. Bli inte förvånade om jag flyttar söderut när jag ska börja jobba sedan Kyla betyder bara att jag blir sjuk, fryser konstant, snörvlar, ont i hals/huvud och förseningar konstant. Så, jag trivs mycket bättre i värme då jag får vara frisk

Hur har er jul varit?

111223

Nu har det gått ett tag sedan jag bloggade..Sedan i onsdags så har jag jobbat. Bara jobbat och sovit, typ. Idag körde jag även ut på 78:an, det gick bra men tog tid. Tänkte först att det här skulle bli en superbra jul, men det finns så mycket skit i bakgrunden eller vad man ska säga. När allt verkar bra från utsidan. Men med all denna skit som finns så blir varje dag till en utmaning. Har så mycket tankar som jag vill skriva av mig, men man vet aldrig vem som läser. Och jag vet att flera jag känner kikar in här ibland. Jag vet inte hur länge jag orkar ha det såhär, men önskar bara att dessa två års studier som är kvar går fort. Jag känner mig så låst när jag pluggar, har inga pengar till det jag vill göra och även om jag hade haft pengar så hade det inte löst situationen. Hade ju fortfarande varit låst i två års studier.

Nej, känner att det här inte blir världens gladaste inlägg dagen innan julafton. Kvällen innan julafton. Hoppas bara att jag vaknar upp på rätt sida imorgon. Bortsett från all skit som är just nu så blir det en superhärlig julafton! Vi har hyrt tunan och hela släkten från mammas sida kommer hit och firar, minns knappt sist vi var samlade allihopa från släkten på jul. Så det ska bli superkul! Imorn får man med lite av allt möjligt på en julafton, skönt! Börjar, förhoppningsvis, i lugn och ro här hemma med julklappsöppning och sånt, förberedelser. Sen vid kl 13 så kommer släkten och vi ska äta, se på Kalle Anka, köra julklappsspel och allt sånt. Sedan imorn på kvällen blir det troligen en lugn kväll här hemma när alla åkt hem.

Det var, förresten, så himla skönt att bara köra runt för mig själv och dela ut post idag. Ibland behövs lite egentid och det satt alldeles perfekt just idag att sitta själv i bilen och köra runt med musik på högsta volym och sjunga med.

Nej hörni, nu ska jag nog sova så jag orkar upp imorgon. Klockan står på ringning kl 8.40, för kl 8.45 börjar sista avsnittet av julkalendern, ska se på det! Tänkte bara ligga kvar i sängen och se på det själv, lagom start på dagen!

Gonatt på er! Och God Jul (om jag inte uppdaterar nåt imorn)!