Becici

Efter frukost fixa vi oss och packade strandväskan och gjorde en liten miniutflykt till Becici. Becici är stranden/byn som ligger bredvid Budva, tog ungefär 20 minuter att gå dit. Det var en riktigt mysig väg med superfin utsikt över Budva! Hade hört av TUI-guiden att det finns massa stenar på den stranden i olika färger som rött, grönt, osv. Absolut, det var små stenar i olika färger, men kanske inte riktigt så som vi hade föreställt oss. Men det var en fin strand! Mycket större än den i Budva. Helt klart värt promenaden dit! Lunch blev det på en restaurang på stranden, kycklingrisotto. 
 
 
På stranden läste jag ut Aron Anderssons bok Möjligheter. Så himla bra och fin bok! Man blir ju himla pepp på livet och drömmar när man läser den boken. Har ni inte läst den än, så gör det!
Vid fyra gick vi tillbaka till hotellet, hängde lite i poolen och fixade oss sedan för middag. På kvällen blev det lite kortspel och Besserwisser innan sovdags. 
 
 
aron andersson - bada - beach - becici - berg - bok - budva - gopro - lunch - läsa - montenegro - möjligheter - natur - promenad - risotto - simma - strand - utsikt - view - walk
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Låter som en mysig liten utflykt :D
Härligt med en så peppande bok :D