USA 2015 - Atlanta

Så, tänkte ta tag i att skriva om resan till USA som jag och Jennifer gjorde i somras! Planen var att vi skulle flyga den 26/6 från Arlanda via New York ner till Atlanta. Men så blev det ju inte riktigt.. Vi gick upp tidigt på fredagen, pappa körde oss till Arlanda innan jobbet och vi checkade in. Vi hängde uppe vid gaten och fick sen kliva på flyget. Och där stannade vi, i tre timmar.. Det var något fel på flyget som dom försökte fixa, men det gick inte så bra. Så efter tre timmar på flygplanet vid gaten så fick vi kliva av och vänta i gaten. När vi väntat typ ytterligare några timmar i gaten så ropar dom ut att vårat flyg har blivit inställt.. Woho. Då blev det massa fix, fylla i papper, osv. innan jag ringde pappa som, efter jobbet, kom och hämtade oss igen. Vi åkte hem, åt middag, ringde SAS osv.. Då fick vi veta att vi fått ett nytt flyg dagen efter, kl 6 på morgonen... Så bara att sova och gå upp vid tretiden igen och åka tillbaka till Arlanda för ett nytt försök.
 
Flygningen vi fick av SAS istället var sämst. På riktigt. Vi hade letat runt efter flyg utan långa och flera mellanlandningar när vi bokade. Nu fick vi en flygning som tog mycket längre tid istället. Vi flög först ner till Berlin, där hade vi sen 6 timmars mellanlandning. På världens tråkigaste flygplats. Sen en timmes flyg till Amsterdam och sen några timmars flyg till Atlanta. Så, istället för att komma fram på fredagskvällen i Atlanta, äta middag, osv. och ha hela lördagen i Atlanta innan vi skulle köra vidare på söndagen, så kom vi fram sjukt sent till hotellet på lördagen (vid typ kl 23) och somnade bara och gick upp för att åka vidare morgonen efter. 
Vi fick alltså inte se Atlanta alls. Vi fick inte heller några pengar från SAS för detta. Så vi fick betala för två hotellnätter i Atlanta trots att vi knappt var där. Ingen ersättning alls från SAS. Bra att veta till nästa gång! Sämst..
 
 
Påväg mot Arlanda dag 1 (när vi sedan fick åka hem igen..)
 
På flyget - trodde vi skulle få åka snart..
 
Dagen efter, lördagen, då vi faktiskt åkte iväg!
 
Det lilla vi fick se av Atlanta.. 
 
 
Scandinavian airlines - atlanta - ersättning - ersättningsflyg - flyg - försenat - hotell - inställt - ombokning - pengar - sas - sämst