USA 2015 - Miami

Efter Clearwater körde vi vidare mot Miami Beach, det var en lång körning! Tog verkligen heeela dagen. Men när vi äntligen kom fram till Miami Beach så tog vi det lugnt, checkade in, kollade in stranden, åt middag, kollade lite på shoppinggatan innan sovdags.
Sen hade vi två heldagar i Miami, eller en heldag i Miami och en dag då vi körde ner till Key West. Dagen vi stannade i Miami Beach så hängde vi bara på stranden, solade, badade och tog det lugnt, gick bort till shoppinggatan för middag och en drink, kollade lite, osv. 
Den andra dagen körde vi ner till Key West, 4 timmars körning ner och fyra timmars körning tillbaka sen igen.. Men det var otroligt fint att köra där på broarna hela vägen ner. Så blått vatten! När vi kom ner till Key West så åt vi först lunch innan vi parkerade vid stranden. Gick därifrån till Southernmost point och hängde sen lite på stranden innan det var dags att köra tillbaka igen till Miami Beach. Rekomenderar egentligen att man sover en natt i Key West, blir så mycket körning och så lite sightseeing annars.. Men det gick bra ändå!
 
 
USA - bad - key west - miami - miami beach - sol - southernmost point - the keys