Dag 211 - måndag 1/9

Första september nu då hörni! Spännande hur snabbt tiden går, snart har jag min 7-månadersdag här i USA och endast 5 månader kvar tills jag kommer tillbaka till Sverige.. 
 
Dagen spenderades i Big Sur och i en bil. Vaknade vid nio nångång, gjorde mig klar lite snabbt och packade ihop mina grejer och la in allt i huset som värdfamiljen sov i. Sen ner till det stora huset där ägarna bodde, åt lite frukost, kollade in valar, delfiner och sjölejon som simmade runt och lekte i vattnet nedanför klipporna i havet... Förstår ni? Vilda valar och delfiner å sånt som hoppade omkring! Tog fram värdföräldrarnas systemkamera, satte på zooooomobjektivet och försökte få några bra bilder. Tyvärr var de lite för långt ut för att få riktigt bra, skarpa bilder. Men de hade en kikare där som jag kollade i också, så häftigt!
 
Anyway. Ungarna lekte på slip n slide som de hade, hängde på tomten, åt lunch, lite mer slip n slide och sen packade vi ihop allt och satte oss i bilen vid fyratiden. Blev åksjuk direkt, såklart. Vägarna nere i Big Sur är inte att leka med! Hur som helst, tog en Starbucks/kiss/tanka-paus efter 1-2 timmar i Carmel. Sen vidare uppåt, middag blev på Chipotle i södra delen av Bay area, sen en timmes till bilresa innan vi var hemma. Tog totalt 6 timmar att komma hem.. 4-10 ungefär.. Segt! Och med åksjuka större delen av resan också. Tummen upp på det.
 
Hemma vid tio på kvällen iallafall, snabbt upp med monitors, fixa milk/tea till ungarna och få dom i säng. Sen hoppade jag in i duschen innan jag la mig. Kom inte i säng förens vid elva nångång, ringde mamma lite kort och släckte lampan vid halvtolv!