massa prat och lite glass

Helloo :) Så är det söndag om 25 minuter.. Har tagit mig igenom två kapitel idag, hehe. Typ 40 sidor av 300 sidor som återstår. Men det är ju nästan en sjättedel iaf! ;) Sen har ju Malin varit här ikväll :) Hon kom hit strax efter middagen, vid halvsju. Satte oss och prata i nån timme innan vi bestämde oss för att gå till Norrviken Centrum och kolla om nån butik var öppen så vi kunde köpa snacks. Meen, ICA ha ägarbyte idag så det stängde kl 17. Resten av butikerna var också stängda. Så vi gick hem igen, haha. Värt! Men lite frisk luft och en fem minuters promenad är ju alltid nåt iaf ;) Men vi hittade resten av mina Pringles som var kvar sedan roadtripen och ett gammalt glasspaket i frysen. Haha. Och lite oboy till chokladsås, men det var för lite oboy, så slängde i lite kakao, vaniljsocker och vanligt socker också. Och mjölk dåra. Blev ju nåt åt chokladhållet iallafall, haha, man tar vad man har!
 
Annars under kvällen har vi spenderat typ 5 timmar åt att prata. Massor! Men det är såna kvällar man behöver ibland :) Nu har vi båda fullt upp i veckan men nästa lördag ses vi igen :D Haha. Så konstigt att gå från att ha sett både Harriet och Malin i princip varje dag hela sommaren till att inte ses alls.. Tråk! :(
 
Nu ska jag iallafall sova så jag orkar upp imorn :) Har massor att göra då! Med tanke på att jag bara läste två kapitel idag så måste jag läsa imorn också. Räknar inte med att jag hinner mer än 2 kapitel imorn. Imorn ska jag:
- läsa 2 kapitel
- göra mig iordning, osv.
- handla lite grejer på ICA
- förbereda lite inför middagen
- baka kladdkaka
Föräldrarna är nog hemma vid tre, så innan dess ska jag ha gjort allt detta! Sen vid typ fyra kommer mormor och morfar hit på middag. Så, efter klockan tre kommer jag inte kunna få något plugg gjort..
 
 
Harriet, Malin och jag - förra sommaren på Ledin! (och Johannes i röd tröja i bakgrunden dåra, haha)