Dag 209 - lördag 30/8

Började dagen med att gå upp vid klockan sju, trött som bara den! Gjorde mig iordning, packa det sista och plocka undan lite. Sen på vägen upp till köket såg jag att F och J var vakna och lekte i lekrummet. Klädde dom och borsta tänderna så de var klara. Sen fick de leka vidare medans jag gick upp för frukost. Graziano var redan vaken och i köket. Åt min frukost och hjälpte sen till att få pojkarna redo och all packning klar. Vid elva-halvtolv nångång åkte vi från huset
 
Vi körde Highway 1 ner till Big Sur och på vägen hade vi ett gäng kisspauser och lunch i Santa Cruz. Var framme i Big Sur vid halvfem nångång. Hade då suttit i bilen i 6 timmar... Segt! Men längtar ändå tills vi sitter i bilen påväg hem igen på måndag. Kan fota imorn och försöka ladda upp. Vi har ingen mottagning här alls, kan inte ringa eller sms'a. Inget internet. De som äger tomten har wifi men har inte fått tag på lösenordet än. Så sitter just nu och skriver i Anteckningar så får jag lägga upp det sen på bloggen när jag får tillgång till internet. Tomten är superfin, eller utsikten snarare. Precis på en klippa vid havet! Men husen... De som äger tomten bor i det renoverade huset. Värdfamiljen bor i ett hus och jag har ett eget. Det sämsta. Tänk er hus som de byggde för lääääänge sedan utan riktiga golv och typ hål i väggarna. Går inte riktigt att förklara. Får fota och filma helt enkelt och visa er sen. Hemskt. Inte alls min typ av semester. Men som sagt, the main house som ägarna bor i är superfint och renoverat så det ser ut att vara byggt förra året typ. 
 
Anyway. När vi kom hit så hann vi inte mycket mer än att packa in allt i våra hus innan ägarna och mina VF åkte iväg för middag på restaurang. Så ägarnas tre pojkar (lite äldre än mina dock) och mina värdpojkar och jag blev kvar. Kul. Jag åt middag med dom och fick plocka undan efteråt. Sen kollade de film, men mina värdpojkar ville såklart inte alls göra det och lyssna på mig. Graziano passade även på att ta sönder ett glass. Toppen. Men ägarna har iallafall nån slags anställd som tar hand om tomten och så här. Så han skulle ha huvudansvaret för deras pojkar men har knappt sett han under kvällen.. 
 
Anyway efter filmen vid åttatiden så tog jag upp pojkarna till huset de ska sova i och gjorde de klara. Nu ligger jag här, klockan är nio på kvällen, och väntar på att pojkarna ska somna och VF ska komma hem.