120630

Heej! :) Så har ännu en vecka passerat och det är helg igen! Tiden går fort ibland ;)

Denna vecka har jag haft fullt upp och inatt sov jag 12 timmar! Hade lätt kunnat sova längre än så.. Jag var verkligen trött efter denna veckas jobb..

I måndags var det jobb 6.30-17.00. Sedan hem och läsa lite Hungerspelen, äta middag å så.

I tisdags var det jobb 6.30-17.30. När jag kom hem från jobbet så läste jag klart Hungerspelen! :) Sjukt bra böcker! Det tog mig 5 dagar att läsa över 900 sidor, haha.. Vad dålig jag blivit, 2005 så läste jag femmans Harry Potter (1001 sidor) på ett dygn! ;) Måste öva upp mina läsfärdighete haha.

I onsdags så var det jobb, igen, 6.30-17.00. Till lunch så hade jag köpt med mig lite glass till mig och Harriet, haha vi hann aldrig med att äta glassen som jobbet köpte förra fredagen, så vi köpte med egen glass och smakade på alla glassåser som fanns kvar :P

Efter jobbet i onsdags så åkte jag med föräldrarna och handlade mat och sånt i Sollentuna Centrum och på Stinsen. När vi kom hem så lagade jag ungspannkaka till middag :) Såå gott! :)

I torsdags jobbade jag 6.30-17.30. Till middag blev det spagetti å köttfärsås. Hände inte mycket mer intressant haha.

Igår jobbade jag 6.30-16.00, en tidig dag minsann! Jobbade bara 9,5 timmar, haha. Kortaste dagen hittills denna sommar! ;) Det var så sjukt härligt lite post, men det var massa tunga Elloskataloger som förstörde allt :( Hade det inte varit för katalogerna (som vägde typ ett kg var) så hade det varit en superfredag! :) Det var det ju nästan ändå, hehe. En port hade bara första dörren ett brev och i en annan port hade två längst ner varsinna Elloskataloger bara.

När jag kom hem åkte föräldrarna till landet och jag gjorde ungspannkaka till middag igen, det var ju så gott i onsdags! :) Sen på kvällen så såg jag filmen What's your number? Guuud vad bra! Jag vill också ha en sån kille som han i filmen. En som man verkligen kan vara sig själv med och som man kan skratta med. En som vet om alla ens dåliga sidor men bara älskar en mer för det. En som skrattar åt ens (eller snarare med en) knäppheter.. Vara tillsammans med sin bästavän liksom. Kan inte påstå att någon av mina tidigare förhållanden varit så direkt, ehe.. Men nu ska man vara positiv! Nånstans där ute finns han väl...? Åh, saknade så mycket att ha någon när jag såg den där filmen..

Jaja, igårkväll somnade jag vid kl 23 ungefär, och idag vaknade jag vid elva. Vadå vara trött efter en lång jobbvecka liksom?! Det behövdes verkligen. Har sovit alldeles för lite i veckan, gått upp alldeles för tidigt och jobbat alldeles för mycket. Hoppas att det lugnar ner sig snart på jobbet. Visst, jag får mer pengar men man orkar inte jobba såhär mycket i längden. Det tar på krafterna kan jag lova! Jag har precis blivit av med all värk i axlar och rygg. Hela veckan har jag haft ont i fötterna, knäna, ryggen och axlarna. Har gjort riktigt ont kan jag lova.. Om det inte blir lättare snart så kommer jag definitivt behöva kämpa mig igenom de sista veckorna på jobbet. Lättare reklam, inga tunga kataloger och mindre post. Blöö, annat var det förra sommaren minsann! Förstår inte hur de ordinarie hinner med allt och orkar allt. Credit till dom måste jag säga!

Nej hörni, nu ska jag käka lite ungspannkaka (haha klockan tio på kvällen..) och sen ska jag väl göra mig iordning och lägga mig i sängen å läsa lite bloggar.

Hare gött! :)