USA 2015 - Savannah, Charleston & Tybee

Efter mycket strul att ta sig till Atlanta så lämnade vi äntligen den staden. På söndagen körde vi vidare mot Savannah där Jennifers gamla värdfamilj bor. Var en rätt lång körning men det gick bra! Stannade längs vägen för lunch, osv. Väl framme hälsade vi på hennes värdfamilj som var i ett lake house och hängde där lite innan vi åkte hem till deras riktiga hus och sov.
 
Vi var i Savannah söndag-fredag, så vi hade fyra heldagar där. Vi var iväg på Outlet och shoppade, shoppade lite mer, och lite mer, hehe. Vi var också inne i Savannah och kollade runt, lunchade med Jennifers värdmamma, träffade en av Jennifers gamla kompisar som bor där, osv. Mysig stad!
Vi tog också en heldag i Charleston och Tybee island.
 
 
Den lilla blå bilen är vår hyrbil, mini!
 
 
Charleston
Vi gick upp tidigt och åkte iväg till Charleston, tog väl 2 timmar har jag för mig! Kollade runt lite, åt lunch, kollade in en pir, gick längs vattnet till en park, osv. Bara kollade runt helt enkelt :) Spenderade hela dagen där innan vi körde hemåt igen vid femtiden, stannade för middag längs vägen.
 
 
 
Tybee Island
Körde också en dag på Tybee Island, eller Tybee Beach rättare sagt. En lång strand som ligger strax utanför Savannah!  Så himla skönt att bara däcka på stranden lite! Varmt i luften, varmt i vattnet, precis som det ska vara.. Och så lite pringles på det!
 
 
USA - beach - charleston - georgia - island - savannah - strand - tybee