130620 - thursday

Hejhej! Nu var det ett tag sedan jag skrev nåt här.. Förra onsdagen rättare sagt! Men jag har haft fullt upp med allt och inte riktigt prioriterat bloggen..
 
Sen förra veckan har jag jobbat massor, kört både 73:an (som jag kört förut) och ett nytt distrikt, 77! Med elbil! Haha. Kommer bli en spännande sommar sen när jag är tillbaka i Sverige och på jobbet igen :P Förra helgen träffade jag Fia och Annie på fredagen. De kom hit på middag och så såg vi Hungerspelen som ingen av dom hade sett! 
 
På lördagen åkte jag in till stan och lunchade med Jennifer och Sofie på Fridays. Supergod mat! Hade sån tur med vädret så satt på uteserveringen i solen och kollade ut över Kungsan :) Efter lunchen var Sofie tyvärr tvungen att åka hem, men jag och Jennifer kollade lite snabbt i Gallerian innan vi satte oss i solen i Kungsan och pratade i några timmar eller så. Så himla härligt det var att sitta där! Hade kunnat stanna mycket längre, haha. 
 
 
På söndagen var det tänkt att jag skulle på Rix FM Festival i Kungsan men hann inte åka in.. Så blev inget :( Hade så gärna velat se Olly Murs! Men men..
 
Måndag-torsdag var det jobb hela dagarna. Blev många timmar denna vecka! 12, 11, 8 och 7 timmar. Några timmar övertid..haha. Tog en glass i solen på Viby Pizzeria med Harriet både i måndags och tisdags också :) Skönt att få en liten paus i utkörningen av all post haha.
 
 
Imorn är det midsommar och åker till Amanda på dagen och stannar där tills kl 23 då föräldrarna hämtar upp mig. De ska fira på Mista! Sen på lördag är det bara att gå upp tidigt (så man blir lite trött på tidiga kvällen sen haha) och packa klart och göra sig iordning för att åka mot Arlanda. Vid elva kommer taxin och vid halvtre lyfter flyget mot Thailand! Ska bli såå himla skönt att komma iväg två veckor :)
 
Nu tänkte jag kolla datorn lite innan jag somnar. Och se senaste avsnittet av Pretty Little Liars såklart! Måste se det innan jag åker iväg.. 
 
Natti natti på er :)