En plats på landet

Sitter och tittar på En plats på landet på teven. Tycker det är så intressant att dom så ofta visar motsatsen mot vad köparna vill ha. I dagens avsnitt är det ett par som ville ha ett modernt hus, ljust, stora ytor, stort kök, osv. Och så det första huset dom får se - en ombyggd lada med "mysiga" rum och gammaldags lantlig stil. Hur tänkte dom där? 

Idag har varit en fixardag för mig. Upp vid halvnio, frukost framför teven och sen cyklade jag bort till Blomsterlandet och köpte lite grejer till jobbet. Träffade två olika Carina's som jag känner. Alla ute idag eller? Haha. Hem, lunch och sen cyklade jag iväg till Stinsen. Köpte lite belysning till balkongen och mat på Clas ohlsson. 

Resten av eftermiddagen har spenderats på balkongen i solen, så himla skönt! Satt ute i shorts och linne i typ 3-4 timmar! Läste lite i utbildningsbok till jobbet å bara njöt av 25 graders värme. 

In vid sjutiden, laga middag (lövbiff med potatis å morötter i ugn med beasås) och sen äta framför teven med lite choklad till efterrätt. Gottis!