Update - 150403

Opps! Nu har det visst gåt över en månad sedan jag senast bloggade.. Så kan det gå ibland hörni!
 
Anyway. Dominikanska Republike var toppen. Skönt att bara slappa och hänga vid poolen och ta det lugnt varje dag :) Om jag orkar sen nån gång så kommer det upp lite bilder och sånt här också från det ;)
 
Annars då? Här hemma rullar livet på för fullt! Jobbar varje vardag på förskolan, och trivs toppen! Håller även på att planera sommaren nu med Jennifer. Göteborg är färdigbokat, så nu är det bara att boka USA kvar, hehe. 
Håller även på att kolla runt efter lägenhet. Står ju i kö hos Sollentunahem, Bostad Stockholm och Förvaltaren i Sundbyberg. Men det är svårt hörni! Riktigt svårt att få en bra lägenhet här i Sthlmsområdet... Hyresrätt alltså. Om jag vill ha en bostadsrätt måste jag ju typ bo hemma minst ett år och spara ihop till dom där 15 procenten man måste ha, osv. Nån som har en hyresrätt jag kan ta över? Någon? Nähe.. haha.
 
Nu är det ju Påsk iallafall och långledigt! Och det behövs.. Har varit sjuk hela veckan och det blir inte bättre.. Så hela påsken kommer spenderas i mjukisbyxor i soffan och hoppas på att jag orkar jobba efter påsk igen.