Big update

Ojojoj! Nu har det gått en hel vecka sedan jag senast uppdaterade något här haha. Men kan väl säga att alltför mkt inte hänt hehe. I måndags så var jag helt ledig, åkte till Posten och tömde mitt skåp där, sen till mammas jobb och fikade där, hem, osv. Vet inte om nåt mer spännande hände hehe. 
 
Sen tisdag-fredag jobbade jag! Min första vecka på mitt nya jobb :) Första veckan har gått bra! Känns lite smått konstigt att inte ha ett "mål" eller "slutdatum" så att säga.. Efter nian var det gymnasiet. . Sen DSV, där jag hoppade av efter ett år. Sen 3,5 år på Södertörn. Och nu senast ett år i USA som Au Pair. Sen har ju livet bara varit... jaa.. ett frågetecken! Vad ska jag göra nu då? Och så fick jag fast tjänst. Nu ska jag bara jobba där. Tillsvidare. Har liksom inget "mål" eller "slutdatum" att se fram emot då något nytt och spännande händer. Ska jag vara ärligt har jag nog alltid, i alla år, haft lite ångest över "resten av livet". Nu börjar det liksom. Fast tjänst - check! Sen då? Hitta någon? Hitta bostad? osv. osv. Får se vart livet leder nu! Gillar inte att inte veta vad som komma skall. Har alltid haft en framtidsplan, ett mål, vetat vad jag ska göra. Nu vet jag ingenting. 
 
Men om en vecka, dvs. nästa söndag så får jag iallafall en paus från vardagen och förhoppningsvis kan jag bara slappna av och försöka att inte tänka på nånting här hemma då. Hänger ju i Dominikanska republiken 1-17 mars! Så härligt!
 
Imorn, måndag, blir en väääldigt lång jobbdag... 7-17.30. Öppnar med hon som jag går dubbelt med för tillfället, sen jobb hela dagen lång, och så är det typ APT eller såna grejer i slutet av dagen. Får se!
Så nu är det dags att sova. Annars kommer jag vara väldigt trött imorn!