130602 - sunday

Heey! Nu så är jag hemma från Dublin igen! Har skrivit två inlägg på mobilen under helgen, publicerar dom sen! (hade inget internet när jag skrev det)
 
Vi hade det iallafall toppen i Dublin :) Kunde varit lite varmare och lite mer sol men vi överlevde ;) Regnade som tur var bara litegrann nån dag. Har shoppat en hel del och ska väl försöka lägga upp lite av vad jag shoppade här på bloggen när jag får tid. 
 
Imorse ringde klockan vid 6 på hostellet, hoppade upp ur sängen och gjorde mig iordning! 7.20 gick shuttlen från hostellet till flygplatsen. Väl framme åt vi lite frukost på McDonalds och gick sedan bort mot gaten. 10.25 lyfte planet (lite tidigare kanske..) och lite mer än två timmar senare landade vi på Skavsta flygplats, runt klockan 14 svensk tid. Köpte en lasagne och åt så jag fick i mig ordentligt med mat på flyget. Hann precis med en flygbuss från Skavsta mot Stockholm C och väl framme i Sthlm hann jag precis med tåget hem. Var väl hemma efter fyra nångång. Då var det bara att packa upp och tvätta och gå ner till ICA för att handla lite middag (fick bli pasta med baconsås idag), frukt och yogurt. Nu har jag hunnit köra en mörk maskin och för tillfället går det en beige maskin. Sen blir det en vit och en röd också..
 
Imorn är det fullt upp hela dagen! Har praktik 9-15 och är sen barnvakt 15-18 ungefär. På tisdag tar en kusin studenten så hänger med redan från morgonen och är med på utspringet och allting. Sen på onsdag är det seminarium (redovisning av fördjupningsarbete, som jag inte vet när jag ska skriva..) och sen är jag ledig! Jag får sommarlov så fort fördjupningsarbetet är klart alltså! Lockande! Haha. 
 
Nu ska jag kolla runt lite på internet och se vad jag missat för roligt under denna långhelg :) 
dublin - flyg - fördjupningsarbete - hemtenta - hostel - resa - resor - ryanair - semester - sommarlov - weekend
amanda

Kul! :)
Vi åker hem till oss en stund sen efter utspringet. Sen kommer Erik och eventuellt Ann-Marie hit och ska med till mottagningen, såå är lite överfullt i bilen. De undrar om du och jag kan ta oss kommunalt till solna till mottagningen? Går det bra för dig? x)

Svar: Hehe okej :) javisst :P jag hade typ räknat med från börjat att åka kommunalt överallt så för mig spelar det ingen roll :P
Therese

amanda

Okej men vi åker bil till och från utspringet men kommunalt till mottagningen :) är inte så svårt att ta sig dit heller ;)

Svar: Det blir awesome :) tänkte. .lunch å så? :p
Therese

amanda

Goodie :) haha, jadu, det löser sig nog x)