Måndag 19/1

Nu ni! Nu är det inga "Dag xxx - " längre i rubriken... Nu är jag hemma i Sverige igen ju så får bli vanliga rubriker igen :) Även standardkategorin som jag kommer fortsätta skriva i är ändrad till "Allmänt" igen haha.
 
Anyway! Min första hela dag i Sverige efter ett helt år.. Vaknade vid kvart över tio av att mamma öppnade dörren och sa "ska du sova bort hela dagen eller?!". Jaa.. Först 6 timmars sömn fre-lör, sen ingen sömn från (svensk tid) kl 14 på lördagseftermiddagen till kl 23 på söndagskvällen. Måttligt trött! Men fick iallafall 11 timmars sömn haha. Upp, åt frukost med mamma som var ledig idag och sen började fixandet.. Garderoben med kläder var ju nästan klar. Så tog mig nån timme bara att få in och organisera det sista av kläderna som hängde framme på tork, osv. Sen började organiserandet av mitt rum, skrivbord, nattduksbord, alla saker, osv. Det tog tid! Men nu i efterhand så är det riktigt bra faktiskt! Fyra stora kassar mindre med kläder, 1 kasse borta med böcker, 3 soppåsar med saker jag slängt, en flyttkartong med böcker ut i förrådet, en keyboard som ska ges bort, omorganiserat allt, osv. Kvar att göra är väl typ att handla lite grejer som ansiktskräm och sånt, samt fixa iordning med lite tavlor på min vägg. Mycket mer än så är inte kvar att göra :)
 
Anyway. Efter fixandet på rummet blev det en dusch och hängde sen nere med mamma som gjorde middag, pappa kom hem och fixade igång internet på min dator igen, vi åt middag, lastade ut allt jag inte skulle ha kvar i bilen (mamma ska ta med till jobbet imorn så nån arbetskamrat kunde kolla igenom allt) och så åkte jag och pappa till Jysk för att handla nya nattduksbord till mampap samt till Elgiganten för att kolla på en ny mobil till mig. Vet att jag vill ha Sony Xperia Z3, men frågan är om jag ska köpa standardstorleken eller compact. Den stora är så stor, men har redan vant mig vid tanken av den, men kostar 5500 kr medans Compact är ungefär samma storlek som min Samsung Galaxy S2 och endast kostar 4500 kr.. Alla funktioner, kameran, minne, processorer, osv. är samma sak i mobilerna. Så är egentligen endast priset och storleket som skiljer dom åt.. Men tror jag ska köpa den lilla imorn! Vet inte om jag har råd med 5500 kr just nu...
 
Anyway. Hem sen igen, kollade lite tv med mampap, gjorde mig sen iordning och fixade det sista på rummet, kollade ikapp Facebook samt Instagram och nu är det sovdags..