Going home

Dag 257 - fredag 17/10
Idag kan det vara 91 dagar kvar tills jag får flyga hem. Förstår ni?! Nittioen dagar kvar. Egentligen är det typ 108 dagar eller nåt sånt till min sista arbetsdag, men om allt går enligt planerna så åker jag hem cirka 2,5 veckor tidigare. 
 
Tänkte imorse av nån anledning, helt omedvetet, när jag var i det där "sover fortfarande men nästan vaken stadiet". När man är lite halvt medveten. Då fick jag känslan av att äntligen vara där på SFO, redo att kliva på planet och åka hem. Jag var där alldeles ensam bland massa främlingar med så taggad och redo. Var helt overkligt att detta år faktiskt är över. Jag är klar. Nu ska jag hem till verkligheten igen. Om bara några timmar får jag träffa alla igen. Förstår ni hur lycklig jag var?! Känslan som fanns i kroppen imorse var helt underbar. Längtar så in i norden tills jag står där redo att flyga hem. 
 

 
Dag 261 - tisdag 21/10
Igårkväll pratade jag lite med VM och det är nu helt klart att nya au pairen flyger till New York den 5 januari och sen hit den 9 januari. Vi bestämde att jag kunde önska flygdatum hem lördag 17/1, söndag 18/1 och måndag 19/1. Ett problem bara. Nu när jag skulle requesta flyg hem så måste jag välja antingen fre-sön (16-18 jan) eller mån-tors (19-22 jan).. Men jag vill ju ha lör-mån? Så måste prata med VM och se hur vi gör. Allra helst önskar jag ju fre-sön hehe. Så kan jag önska flyg på lördagen hem. Men då måste hon ju gå med på att i värsta fall så flyger jag på fredagen... Då hon tänkt att jag fortfarande ska jobba med den nya au pairen. We'll see. Hoppas verkligen det löser sig så jag kan önska fre-sön!! Och fick precis sms av Johanna, hon har fått sina flygtider hem nu! Dvs. att om jag bara requestar flyg hem...så får jag också mina flygtider snart?! aaaah, vill verkligen få ett flight nr och sånt som jag kan räkna ner till!!
 
 
 
Dag 264 - fredag 24/10
Ooh. My god... I just got my flight tickets hooome! Asså... Jag requestade flygdatum igår mitt på dagen och nu har jag redan fått flygtiderna och allt. Hörde imorse när jag gjorde frukost hur mobilen plingade att jag fått mail. Tänkte "ååh nu kommer jag gå och kolla mailen som jag gjorde i matchningsprocessen igen, varje mail kommer jag kolla direkt med förväntan". Men behövde inte göra det några fler gånger! Kollade mailen och där fanns två mail från Cultural Care om att mina flyg finns på min inloggning... Loggade in direkt och kollade. Skakade typ i hela kroppen, magknip, osv. osv. Haha. Alltså, jag tror inte ni förstår hur lycklig jag blev!
 
Jag flyger iallafall lördagen den 17 januari klockan 10.10 från SFO!
Lördag 17/1 -  SFO->Seattle, kl: 10.10-12.13 (2 h)
Lördag 17/1 -  Seattle->Reykjavik, kl: 15.30-6.45 (på söndagsmorgonen) (7 h 15 min)
Söndag 18/1 -  Reykjavik->Arlanda, kl: 7.35-11.30.
 
Så, söndagen den 18 januari 2015 landar jag på Arlanda i Stockholm igen! Ord kan inte beskriva min längtan.. Nu kommer Thette hit om exakt en vecka, sen åker hon hem den 10 november. 8 dagar senare har jag bara 2 månader kvar.
En vecka efter det är det Thanksgiving.
Två veckor efter det är det Lucia.
1,5 vecka efter det är det Julafton.
En vecka efter det är det Nyår.
En vecka efter det kommer nästa Au Pair hit.
En vecka efter det åker jag hem.
Förstår ni eller?! :D
Dock innebär allt detta att om typ 5 veckor flyttar Anna till DC. Om 6 veckor åker Rebecca hem. Om 10 veckor ungefär börjar Johanna sin resemånad. Inte många av mina närmsta kvar här sen! Men en vecka innan nya au pairen kommer klarar jag nog haha. Har ju iallafall några kvar! Som tur är så kom de hit efter mig hehe. 
 
 
 
Dag 284 - torsdag 13/11
Nu har Thette varit här och åkt hem.. :( Mitt sista besök här i staterna, lite tråkigt. Men samtidigt...det innebär att jag snart är påväg hem!! 
 

9 veckor, 2 dagar, 10 timmar och 51 minuter tills jag landar på Arlanda. Galet! Tror iallafall min grej är löst. Thettes mamma hämtar mig från flygplatsen och säger till mampap att de vill komma över på fika. Men så kommer lilla jag! Imorn om åtta veckor så kommer nästa au pair. Längtar! Haha. Men om fyra veckor åker Rebecca hem, sen när hon åkt så har jag bara fyra veckor kvar. Ska bli så skönt att få komma hem och bara vara. Liksom bara göra vad jag vill, inte konstant oroa mig för vad nån annan tänker om mig och det jag gör, kan aldrig riktigt slappna av här. Inte ens på mina semesterveckor. Så känslan när jag går av mitt sista pass kommer bli underbart. Veta att jag är klar. Fredagen den 17 januari 2015 klockan 6.30 tror jag det kommer bli. Sen bara hänga med VF (dvs. typ jobb hela kvällen men ändå), äta middag och packa det sista. Lovely. Sova. Pirret i magen. Och så klockan på ringning tidigt på lördagen. Flyget går ju vid 10.10, så lär väl åka hemifrån mellan 6-7 på morgonen. Gå upp vid 5 alltså. Längtar! Måste verkligen börja packa tidigt.. För har verkligen ingen aning om hur mycket mina grejer väger eller hur mycket jag får plats med i väskorna. Så måste ha lite tid att skicka hem grejer också. Alla böcker och sånt skickar jag hem innan iallafall, det vet jag! Sen lär jag ju få bo i en resväska när nya au pairen kommer hur som helst, för han tar ju över mitt rum och jag antar att jag flyttar in i gästrummet. Så då måste alla mina grejer ändå vara nedpackade. Kanske kan börja smygpacka runt Lucia i ena väskan med grejer jag inte kommer behöva hehe.
 
 
 
Dag 289 - tisdag 18/11

Ser ni bilden eller?! Ser ni den?! Om 60 dygn ÄR JAG PÅ SVENSK MARK! Asså om 60 dagar är jag hemma igen. Inte åker eller har sista arbetsdagen, utan är hemma! Känns ju helt galet men underbart! Nu är det dessutom 63 dagar sen mampap kom hit. Så det är mindre tid kvar än antalet dagar sen de kom hit. Känns som det var igår jag hämtade dom på Oakland, samtidigt som det känns som att jag hunnit göra tusen saker sen dess. Känns även som att det var igår Thette var här. Fast det känns också som en evighet sen hon åkte hem. Konstigt det där! Tiden här går alltid så fort, men ändå så långsamt. Hur som helst så kan jag knappt förstå att om en månad ska jag börja rensa mitt rum och packa ena väskan. Om ungefär en månad är det julafton. Sen är det bara nyår, en vecka sen kommer Mattheu, en vecka sen åker jag hem. Om ungefär 7 veckor måste jag vara ute ur mitt rum, för då ska nya au pairen flytta in.