Roadtrip - dag 4 (22/8)

Oookej, blev lite fler bilder i detta inlägg än jag räknat med... Men så får det bli! Haha, morgondagens inlägg om Kolmården lär nog bli åtminstone två olika inlägg..

Anyway. Torsdagen, vi gick upp, gjorde oss iordning och satte oss i bilen mot Gränna! Hade helt underbart väder och vägen från Jönköping till Gränna är helt otroligt vacker! Såklart går sånt inte att få på bild från en bil.. Ni får tro på mig bara helt enkelt! Väl framme i Gränna så stannade vi på ett ställe och köpte lite polkagrisar innan vi åkte ner till campingen som ligger precis bredvid vattnet. 
















Här har ni våran mysiga lilla stuga! När vi kom fram skulle jag sälja några bil/husvagnsspeglar till ett par från pappa. Men de passade inte så fick byta tillbaka. Anyway, satt i solen i väntan på det. Så himla varmt! När det var klart med speglarna så gick vi ner mot hamnen, köpte en varsinn glass och promenerade upp mot lilla staden. Gick runt och kollade lite, köpte lite mer polkagrisar innan vi gick tillbaka ner mot campingen. 


























Väl tillbaka på campingen så spelade vi lite minigolf! Älskar den här minigolfbanan. Har spelat på den förut, för flera år sedan men allt var sig likt! :) Solen sken och vädret var underbart. Efter minigolfen gick vi till hamnen igen och satte oss på en restaurang precis vid vattnet. Jag tog en laxplanka, riktigt gott! :) När vi ätit klart så gick vi via lekparken, haha, tillbaka till stugan. Där blev det lite spelande innan vi gjorde oss iordning och gick och la oss!






























bild - bilder - gränna - planka - polkagrisar - restaurang - roadtrip - vättern